Güç sahibi olan kimdir? Çok parası olan mı yoksa fiziği çok kuvvetli olan mıdır? Ne yazık ki ikisi de değildir.

Onun asıl sahibi bir kalem ile bir silgiye sahip olandır. Peki ama nasıl?

Misal çevrenizde bulunanların birinde bir kalem varsa ya sizin iyiliğiniz için yada kötülüğünüzün için birşeyler yazacaktır. Yazılan kelimeler iyiliğiniz içinse ne silginin ne de kalemin kimde olduğunun bir önemi vardır. 

Eğer ki kalemden dökülen kelimeler kötülük barındırıyorsa ve silgi sizin elinizde değilse yapmanız gereken şey ya kalemi kırmak veya silgiyi elde etmek olacaktır. Silgiyi elde etmek bir bakıma faydalı ama kalemin mürekkebinden önce biterse hiçbir anlamı kalmaz. Önce biten önce kaybeder. 

O yüzden kalemi ele geçirmek gerekir. Sizin kalem üzerinde değil de kalemin sizin üzerinde hakimiyet kuracağından endişe duyduğunuzda ise, onu kırmak en iyi yoldur. 

Bir kalem ile silginin gücünü asla hafife almayın. Birkaç yazı ile baş tacı da olunabilir, ayaklar altına da alınabilirsiniz.

O yüzden ünlü bir filmde de söylendiği gibi, Güç; sizinle olsun.

( Gücün Sahibi başlıklı yazı 4harf1kelime tarafından 30.10.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.