Bir yerde "Anlaşılabilmek; kendini satmaktır aslında." şeklinde bir tanım gördüm. Bana biraz ağır bir tabir gibi geldi sanki. Ben anlaşılmak, anlaşılabilmek isterim doğrusu. 

Eğer birisi beni anlayabilirse belki dertlerimi gidermeme yardım edebilir. Gücü yetmese de derdimi giderecek yolu gösterebilir. Bir doktorun, bir hastaya, onu anlayarak doğru teşhis veya ön tanıyı koyması gibi. Erken teşhis ve doğru tanı, hastalığın doğru anlaşılabilmesi hayat kurtarabilir. Bu yüzden anlaşılabilmek isterim.

Veya yanlış yolda gidiyorsa biri ve ben seviyorsam onu, üzülüyorsam yaptığı her yanlışta canı yandığı için, anlaşılabilmek isterim. Doğru yola getirebilmek için söylediğim ve/veya yapmaya kalktığım her şeyin anlaşılabilmesini isterim, eğer ki ben hakikaten doğru bir tarafa çekmeye çalışıyorsam ve sözlerimde de doğruysam şayet anlaşılabilmek isterim. 

Aynı şekilde ben hatalıysam hatalı olduğumun anlaşılmasını ve benim hatalarımın düzeltilmesini isterim.

Velhasılı ben anlaşılmak isterim ama yanlış anlaşılmak değil...

( Anlaşılabilmek İsterim başlıklı yazı 4harf1kelime tarafından 6.04.2017 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.