“Bildiğim konuda –her ne kadar kaile almayacaklarını tahmin etsem ve bunda çoğunlukla haklı çıksam da- fikrimi paylaşırım… Çünkü insanların yaşayarak öğrenmesi taraftarı değilim… Ama kaderlerinde, yaşarak öğrenmek varsa da bir şey yapamam… Bilmediğim konularda da pek söz söylemek istemem… Mesela; aşk meşk mevzularına dahil olmayı, bu konularda fikrimin alınmasını yada benzer şeyler yaşanmasını pek istemem… Çünkü bir aşığa söz anlatmak, imkânsız seviyesinde zordur… Anlatabilenler vardır belki ama ben, onlardan olmadığımı düşünüyorum…"

“Hayatıma giren, orada kalan ve oradan çıkan hemen herkesin benimle ilgili önyargıları oldu diyebilirim… İzlediyseniz bilirsiniz belki, eski bir Yeşilçam filmi vardı… Usta bir aktör; çok dürüst, namuslu bir bankacıyı oynuyordu… Bir gün personelin maaşlarını almak için gittiğinde paraları çaldırdı ama kimseyi buna inandıramadı… Sanırım benim hikâyem de buna benziyor biraz… Ciddi bir şeylerden bahsettiğimde neredeyse hiçbir insanı inandıramıyorum… Ve bunu aklım kabul etmiyor… Yani siz, güvendiğinizi söylediğiniz birinin sözlerine itimat etmiyorsanız bu güvenmediğinizi göstermez mi…?" Yazar, derin nefes aldıktan sonra devam eder… “Sanırım belki de benim hakkımda hayırlısı olan da budur… Belki bu da benim imtihanımdır…"

Yazar; daha fazla uzatmadan yazısının sonuna gelmeye karar verir… “Velhasıl kelam, ben; kapalı bir kutu değilim… Belki de insanlar, beni tanımak için çaba göstermek istemiyorlardır… Gördüklerini direkt yargılamak yada yorumlamak yerine bir kere olsun ‘Neden?' diye sorabilmelerini çok isterim aslında… Yazımı da Mevlana'nın Mesnevi'sindeki, ilk 18 beyitten 6. ve 7. beyitlerle bitirmek istiyorum… Herkes kendi zannınca benim dostum oldu ama kimse içimdeki sırları araştırmadı. Benim esrarım feryadımdan uzak değildir, ancak (her) gözde, kulakta o nur yok."
( Kapalı Kutu - 2 başlıklı yazı 4harf1kelime tarafından 27.10.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.