Bizi ancak vefasızlık öldürür diyorum,gözümün içine bakıyorlar.Aslında herkes her şeyi biliyor,herkes her şeyin farkında fakat işlerine gelmedikleri için,terkerlerine çomak sokulduğu için veyahut sokulmasını istemedikleri için olup bitenleri görmezden geliyorlar.Kimse ne işlerine karışılmasını ister ne keyfinin kaçmasını ne de emir almayı.Daha basit cümle ile kimse kendisini ateşe atmak istemez.

Vefasızlık,insan onurunu ayaklar atına alan,ölmeden öldüren sinsi bir eylemdir.
Başınız derde girer,sizi ilk terkeden dost bildikleriniz olur.
Yataklara düşersiniz,gözleriniz en çok sevdiklerinizi arar,bulamazsınız.
Hapislere düşersiniz,yalnızlığınızı arkadaş edinirsiniz.
Gurbete düşersiniz,en acı darbeyi hemşerilerinizden yersiniz.
Borca düşersiniz,eşinizi kaybedersiniz.
Gözden düşersiniz,tüm akrabalarınızı kaybedersiniz.
Ve isyana düşersiniz,imanınızı kaybedersiniz.

"Bunca vefasızlıktan sonra, bazılarının ederi kalmadı artık gönlümde; kaç’a deseler, hiç’e sayarım."der Özdemir Asaf. Bir  zamanlar uğruna paha biçilemeyenler an gelir  hiçe sayılır...

Ne demiş Fuzuli:
Ne senden bana rüku,ne de benden sana kıyam.
Bundan sonra selamün aleyküm,aleyküm selam." Bizler bazı kişilerin gerçek yüzlerini görebilseydik "merhaba"dan  öteye geçmezdik,geçmek ise "kerizlik" olurdu zaten.

"Kimseden vefa görmesem de vefa  göstermeye devam edeceğim."Hz.Ali'nin dediği gibi ama bunca tecrübelerim dahilimde bir söz söylemem gerekirse şöyle derdim;
"Çok fedakarlığın bedeli vefasızlıkla ödenir."
( Vefasızlık başlıklı yazı berberce tarafından 16.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.