Çocuğunu ve  karısını ulu orta yerde azarlayanlardan,kızanlardan ve hakaret edenlerden asla hoşlanmıyorum,hastane bahçelerinde ve parklarda bu tiplerle çok karşılaşıyorum.Çocuk parka gittiğinde elbette üzerini kirletecek,pantolununu,tişörtünü yırtacak,ayakkabısını patlatacak,annesi günah keçisi değil ki? 

İkincisi reklam sevicilerden.Milletin içinde farklı davranır,ev içinde farklı,görünce mutlu mesut bir hayatları var sanırsınız oysa işin arka planında bambaşka hayatlar karşınıza çıkar.Başbaşa kaldıklarında eşini ve çocuklarını insan yerine koymaz fakat  milletin içinde üzerlerine toz kondurmaz.

Söylemleriyle eylemleri birbirini tutmayanlardan,
Aklı ile kalbi arasında uçurum olanlardan,
Aklı fikri uşkurunda olanlardan,
Düşüncelerinde tutarsızlık olanlardan,
Hava durumu gibi her dakika karar değiştirenlerden,
Elbise gibi sevgili değiştirenlerden,
Bilmediği konunun alimi,bildiği konunun cahili olanlardan,
İçten pazarlıklı olanlardan,
Yaptığı  bayram ve mezar ziyaretlerini,iftar sofralarını paylaşanlardan hiç  hoşlanmıyorum erkek-kadın farketmez.



( Hoşlanmadığım Tipler başlıklı yazı berberce tarafından 10.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.