1 Terapi Oteli
Eğlenmek,dinlenmek ve seyahat etmek herkesin anayasal  hakkıdır,istediği zaman herkes bu haktan  yararlanabilir.Truzim kültürünün ne yazık ki olmadığı ülkemizde,bu sektörde çalışanların sorunları  göz ardı edilmemelidir.Ancak  patroncu yaklaşımla biz işçiler,müşteri  varsa varız,yoksa yokuz...Kimse sizin özel yaşamınızdaki dertlerinizle ilgilenmez,onların istedikleri tek bir şey vardır:her gün  bir önceki güne göre daha çok çalıp üreteceksiniz,bunu yaparken de vaktinizden ve sağlığınızdan ödün vereceksiniz.Patron size bir "eşya"gözüyle bakarken müşteriler ise "hizmetçi"gözüyle bakacaktır hani eğlenmek ve seyahat  etmek herkesin hakkıydı?

İşin  politik ve ekonomik yönü bir tarafa,öyle bir yer düşünün ki ne randevu almanıza gerek var ne ücret ödemenize,hem çalışıyorsunuz hem maaşınızı alıyorsunuz hem istediğinizle çene çalıyorsunuz hem de müzik dinleyebiliyorsunuz.Ben çalışırken müzik dinlemeye pek sıcak bakmıyorum çünkü bu tavır ciddiyetsizliği gösterir oysa iş namustur,ibadettir.Hem çalışırken müzik dinlemek iş kazalarına da sebebiyet verebilir dalgınlıktan dolayı,eğlence merkezlerinde veya nişan,sünnet düğün törenlerinde olmadığımıza göre...

Egosunu tatmin etmek isteyenler için,
İş az olduğundan  sağda solda oyalananmak isteyenler için,
Emeklisini bekleyenler için,
Terfisini veya tazminat alacağı günü bekleyenler için,
Çeşitli sorunlarından kurtulmak isteyenler için,
Yaranmak için çalışanlar için,
Stres atmak isteyenler  ve mesleklerini hobi olarak yapmak isteyenler için,
Gezmek,eğlenmek ve boşa vakit geçirmek isteyenler için bizim otel,tam bir terapi oteli...

"Ben şefim,gezeceğim,"diyenler bu işletmenin ne kadar esnek olduğunu zaten özetliyor,hafta başı ve hafta sonları yapılan tüm toplantıların bir netice vermeyeceğini defalarca söyledim çünkü balık baştan kokar.

( Terapi Oteli başlıklı yazı berberce tarafından 22.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.