Sevgi ilaçtır fakat her kalbin eczanesinde bulunmaz.

Bir kızla tanışmıştım,daha doğrusu tanıyordum fakat açılamamıştım gençlik yıllarımda yani cennetlik yaşımda.Telefon numarasını verdi,mesajlaşıyoruz  bazen de konuşuyoruz arkadaşız yani henüz sevgili değiliz.Gençler beni çok iyi anlayacaktır,aklım fikrim onda ve telefonu elimden düşürmüyorum;mesaj yazıyorum saatler sonra cevap veriyor oysa benden hoşlandığını söylemişti.
"Nasılsın?"diye sorduğumda hep "hastayım"diye cevap veriyor.
"Doktora götüreyim,"diyorum kabul etmiyor.Merak ediyorum sağlık durumunu,kötüyüm,diyor istediğim vakit arayamıyorum çünkü  konuştuğumuzdan ailesinin haberi yoktu.

Bütün bedeninin ağrıdığını,geceleri uyuyamadığını,çıldırmak üzere olduğunu söyleyince,ağrı kesici al,dedim ağrı kesici yok dedi ve ekledi:
"Eczaneler kapanmadan bana bir ağrı kesici alabilir misin?"

Mesaj yazdım  nasıl oldun diye,dışarıya  çıkıp  kasaba uğrayacağını ve  orada görüşebileceğimizi söyleyince,beni düşünceler sarmaya başladı:
Demek ki parası var ya beni test ediyor ya da benimle dalga geçiyor;ağrı kesici kaç  para,kıymanın kilosu kaç para?"

Aldım  ilacını ve beklemeye koyuldum evimizin yakınındaki  marketin karşısında,tam bir saat bekledim ne gelen var ne giden.Hava da  kararmaya  başlamıştı yağmur ha yağdı ha yağacak yaz günü olduğu için üzerimde mavi tişört var.Hem gelmesi için dua ediyorum hem ilacını verip iyileşmesi için hem de yağmur başlayıp hasta olmamam için....

Gençlik rüzgar gibidir bazen sert eser üşütür iliklerinize kadar bazen de sıcak eser içinizi ısıtır;ne yaşanırsa da hep gençlikte yaşanır:hatalar,günahlar ve aşklar.

( Sevgi İlaçtır başlıklı yazı berberce tarafından 18.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.