Sosyal medyada mini bir anket yapılmış komik paylaşımlar sayfasında:"Erkeği çekici gösteren bir şey yazın!" Yaklaşık kırk beş-elli kişi anında yorum yapmış sayfanın altına ve hepsinin yazdıkları neredeyse aynı:cüzdanı,parası,kredi kartı...
Günümüz koşullarında gerçerli varsayımlar bunlar,nişan ve düğün masrafları bir servet niteliğine ulaştı;böylece ya sadece zenginler düğün yapabilecek ya  da düğün geleneğinden yavaş yavaş vazgeçilecek,bilemiyorum.
"Erkeğin dekoltesi cüzdanıdır."yazmış birisi çok hoşuma gitti,sanırım doğru.
Eskiden ne diyorlardı,"sigortalı işi olsun,boylu poslu olsun,en önemlisi helal süt emmiş olsun." Saçı,serçemi,cebi hiç düşünüp anılmazdı.

İlişkilerimizi,özellikle de aşklarımızı ekonomik güce göre yorumlamak kapitalist bir yaklaşım ancak gerçekleri saptırmadan söylemek gerekir, bu  gerçekleri görmek istemeyenler olsa bile.Zengin çocuklarının üç-beş sevgilisi olup bunu normal karşıladıklarına hepimiz şahit olmuşuzdur.Başkalarına günah,suç,ayıp sayılanlar onlar için modern  hayatının özellikleri sayılır.

Artık eski çamlar bardak oldu,evde kalan kızlar yok,evde kalan erkekler var... 
( Çekici Erkekler başlıklı yazı berberce tarafından 12.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.