“Cinsel Eğitmen”…

Bu ne mi? Bir genç kızın, tişörtünde göğüs hizasında İngilizce yazan bir yazının Türkçesi. E ben ne diyeyim şimdi? Genç kızımız biliyor mu acaba bu yazının manasını, bilmiyorsa ne giyiyor ve işin kötüsü biliyorsa neden giyme gereği duyuyor. Adamın biri geçse karşısına, “bu eğitim uygulamalı mı” diye sorsa ne olacak!

Bir delikanlının göğsünde de “Porno Star”

Bir diğer genç kız “Yakalayabilirsen Beni”

Bu giysileri piyasaya sürenlere ne demeli! Bize ne oluyor, biz para için on binlerce insanın sağlığı ile oynuyoruz, ahlakı ile oynuyoruz. Para için kızını, karısını, şerefini satan insanlar olduk çıktık. Usul usul yitirilen bir şeyler var, öylesi usul usul ki farkına vardığımızda artık kaybolmuş olacağız, kendi çamurumuzda batacağız.

Yol boyunca dikkat edin ilköğretim altıncı sınıftan itibaren ve lise öğrencisi kızlara, evden çıkarken uzun olan etek boyu ne hikmetse köşeyi dönünce kısalıveriyor, birkaç kere kıvırdın mı belini tamamdır. Gömleklerinin düğmeleri iyice açık, gömleğin içine giydikleri kendilerini seksi gösterdiğini düşündükleri dantelli badileri meydanda. Meydanda olan sadece onlar mı, dilim varmıyor.

Kızlarımız! Neden öğretemedik insanın güzelliğinin yüreğinde, aklında olduğunu, sergilenecek şeyin aslında hoş sohbetin, güzel ahlakın, terbiyenin olduğunu. Verdiklerimizi alma yetenekleri mi yok, yoksa vermede bizim mi yeteneğimiz yok. Anlatamadık mı bacak göstermekle, göğsünün çatalını ortaya sermekle, göbeği rüzgâra vermekle kadının kadın olmadığını. Bunlarla ancak onun kadar basit düşünen erkeklerin ilgileneceğini, günlük belki sezonluk ya da mevsimlik ilgi alanlarına girebileceklerini. Kalitenin dışta değil özde olduğunu nasıl öğretemedik. Yoksa bacak arası muhabbetleri olmadan bir samimi kalbe girebileceklerini bilmiyorlar mı? Güzelliğin etek boyuyla ilgili olmadığını gösteremedik mi?

İnternet sitelerinde dolaşıyorum, lise kızları adı altında video görüntüleri dolu, tuvaletlerde seks gösterileri, sınıfta kız kıza sevişme sahnelerinin çekimi, kızla erkekli cinsellik üzerine mide bulandıracak görüntüler.

İçimiz çekiliyor, yüreğimiz bir tatminsizlik içinde, ellerimiz her yerde, gözlerin akıbeti hiç belli değil. Bir arayış içerisindeyiz sanki lakin ne aradığımızı bilmiyoruz ve hep bilmediğimiz şeyi yanlış yerlerde arıyor gibiyiz. Kendimizi ispat için başvurduğumuz ne varsa, çoğu bize zarar veriyor. Onlardan sorumlu olan bizler çok mu kendimizle ilgilenmeye daldık da onlar tek başlarına mı kaldı bu karmaşanın ortasında?

Hani güzel örnekleri de görmesem kızacağım iyice bu genç hanımlara ama öyle hanım hanımcık, saygılı, güzelliği etek boyunda değil aklında başarısında olanlar, bakışları samimi, muhabbetinde kocaman kızlarımız var ki… Yok yok ben onlara demiyorum, biz onları yetiştiremeyenler yazıklar olsun bize…

Ya oğullarımız!

Erkek çocuğu daha yürümeye başlamadan “öp oğlum”, “söv oğlum”, “tut oğlum”, “sen erkeksin oğlum …” larla büyüttüğümüz oğullarımızdan gençliğe adım attıktan sonra edep terbiye mi bekliyoruz, ne hakla, hangi yüzle! Kızımıza çimdik atan komşu oğlunu dövmeye kalkarken, bizim yetiştirdiğimiz erkek evladın tanımadığımız insanların kızına çimdik attığını nasıl da göz ardı edip bıyık altından aslan oğlum diye gülüyoruz…

Otobüsteyim arka taraflarda, lise talebesi olduğu belli olan üç genç delikanlı. Yol kenarında bozulmuş başka bir otobüsün yolcularını bizim otobüse veriyorlar, gençlerden biri küçük camdan burnunu uzatıyor… “hey fıstık sen arkaya gel”! Aynı gün içinde bu kadarı fazla diyorum, evet bu kadarı fazla.


( Bu Kadarı Fazla başlıklı yazı Nevm Karahan tarafından 7.04.2010 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.