Ne olabilir sizce? Hangi soru, içinden çıkılmaz olabilir? Belki düşünsek birçok soru bulabiliriz içinden çıkılmaz olabilecek… Ama ben, “Neden öyle de, böyle değil?" sorusundan bahsetmek istiyorum…

Bazı anlar vardır… Birine bir olayı anlatırsınız yada yaşanılan bir olayı görenlerden, duyanlardan birisi olay üzerine “Neden öyle yaptın da, böyle yapmadın?" gibilerinden sorular sorabilir… Mesela çok basit bir örnek vermem gerekirse, neden sınavlarda -önemli bir sınavda, mesela üniversite sınavı vb.- 100 soru olur da 99 olmaz…? Yada 101…?

Neden çimenler mor değil de yeşil? Neden kışın kar yağar, yazın güneş insanı yakar? Neden kışın güneş yakmaz da, yazın kar yağmaz? Neden ben yazı yazıyorum da şarkı söylemiyorum? Neden bir elimizde 5 parmak var da 7 tane yok?

Aslında bu soruları uzatmamız çok mümkün… Yanlış anlamanızı istemem, ben; bunları sorgulamıyorum… Zira kimse de bu kadar sorgulamaz zaten ama bazıları var işte… :) 

Yani hayatta bazı nedenleri bilemeyiz… Hayatta her şeyi bilemeyiz… Belki de yaşadıklarımız başka türlü olsaydı, yine “Neden öyle değil de, böyle?" diye sorardık sanırım… Neden, bu yazı bu konu üzerine de başka konu üzerine değil gibi… :) Sanırım biraz felsefi mi oldu ne? :) Esen kalmanız dileğimle…
 
( Içinden Çıkılmaz Soru başlıklı yazı 4harf1kelime tarafından 29.08.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.