Genç ve güzel bir kıza sarkıntılık yapmaya başlamış mahallenin avarelerinden birisi, kız ne kadar sevgilisi olduğunu,onunla konuşmasının mümkün olmadığını söylemişse de,bir türlü peşini bırakmıyormuş delikanlı ve  kör kütük aşık olmuş kıza.Markete gitse,çarşıya gitse  kızın peşinden ayrılmıyormuş,görenlerin dedikodu çıkaracaklarıdan korkan kız,telefon numarasını delikanlıya vermeye karar vermiş ve demişti:
"Beni akşam saat ondan önce sakın arama!"

Ayakları yerden kesilen delikanlının bedeni  titremeye başlar,kekeleyerek şöyle der:
"Sadece konuşmak istiyorum seninle."

O gece saat onu yirmi gösterdiğinde delikanlının kalbi yerinden çıkacak gibidir,rahat konuşabilmek için diğer odaya geçer,pencereyi açar,sigarasını yakarken kendisini bekleyen kızın hayalini kurarak sarılmak istemektedir.

Hayal kırıklılığı ne kalp kırılmasına benzer ne kemik kırılmasına öyle sancılı süreçtir ki  kelimeler yetersiz kalır.

Telefonu açmasıyla kapatması bir olur delikanlının çünkü kız,babasının telefon numarasını  vermiştir.




( Baltayı Taşa Vurmak başlıklı yazı berberce tarafından 22.04.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.