Vazgeçtim senden.Ondan öyle boş bakışlarım.Titreyen ellerim,acıyla kıvranışım...Öldüm zannederler,bilmezler senin yasın...
   Ne yalanlar söyledim.Nasıl da avuttum kalbimi.Unutursun dedim,yok olmakmış yeni bildim.İç çektikçe eridim,eridikçe üşüdüm hasretten.Hani uçmaktı sevmek,kurtulmaktı esaretten?
   Yalanların geldikçe aklıma,vazgeçtim senden usulca.Dilimden düştün,düştün hatta kalbimden.Bir kalemim kaldı,inadına direnen.
   Sensizlik zor diyemem,zor olan hatıran.Gelmesin aklıma gülüşün,girme artık rüyalarıma.Tekrar dokunmana dayanamam.Susuyorsam,ağlamaktan korktuğumdan.Dizilirken boğazıma kelimeler susuyorsam,haberin olmasın diye acımdan.
   Korkuyorum sanma,sadece yasımı tutuyorum.Birgün elbet unutacağım.Ama senin gibi değil.Aşka saygımla,hatıraya hürmeten...Sayfalarımın arasında kurutarak aşkını...Ama asla senin gibi değil.Yaşanmış herşeyi yalan,geçen yılları kayıp,hayallerimizi ayıp saymadan unutacağım seni.Ne önümde engel,ne gözümde yaş,ne kalbimde kıpırtı olacaksın birgün.Sadece mazide bir avuç kül olarak kalacaksın.Yanık izleri silinmese de kalbimde,ben yanmayı da bildim diyeceğim,adam gibi sevmeyi de...
   Ama sen hiçbir zaman anlamayacaksın bunu.Çünkü hiç kimse sevmeyecek seni benim gibi.Hiç kimse sana lanet okuyan şiirler yazarken bile,seni özlemeyecek.Tek kişilik sofraya iki tabak koymayacak.Hiç kimse benim kadar beklemeyecek,gelirsin diye.En parlak yıldızı seçip,senin adını vermeyecek.
   Belki birgün yalnız kalacaksın.Yaptıklarından pişmanlık duyacaksın belki de yıllar sonra.Ama sakın geri dönmeyi düşünme.Çünkü izin veremem,bendeki hatıranı varlığınla kirletmene...
( Vazgeçtim başlıklı yazı aslıhan tarafından 26.01.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.