Bir duygu var adı konulmamış aslında.Hiç bilmediğimiz,tanınmamış,dokunulmamış...Bekleyişlerimizin boşuna olmadığını söyleyen türden hani.
    Bir yer var ,ayak basılmamış,kirletilmemiş.Yıllanmış ağaçlarında kuşların cilveleştiği...Toprağın yağmura,yağmurun gök kuşağına aşkını ilan ettiği...Yeşile doyuran türden hani.
    Bir adım var henüz atılmamış.Kötülüğün son,güzelliğin ilk adımı...Hiç düşünmeden atacağımız,hayatımızdaki en doğru,hatta tek doğru adımımız.Asla dönmek istemeyeceğimiz türden hani.
    Bir zaman var, dursun isteyeceğimiz.Saniyeler süren bir mutluluğun ,bir ömür yüzümüzü gülümseteceği bir zaman...Rüya ile gerçeğin kesiştiği anlardaki gibi...Gözlerimizi devam etsin diye kapattığımız türden hani.
   Bir adam var düşümde.Adsız duygularımın yansıdığı bir bedene,yanında zamanı durduracak büyüye,omuzunda rüyalara dalacağım bir kalbe sahip...Yokluğu kocaman bir boşluk bırakacak türden hani.
    Bir his var içimde.Kaçıncı his derler bilmem ama güneşin doğuşunu izlemek gibi...Kan kırmızı gelincik tarlasında ıslık çalarak gezmek belki de...Dedim ya adı konulmamış,ama var işte.Ve bunca acıya rağmen gözlerimdeki ışıltının,kalbimdeki kıpırtının adı neyse,bu hissin adı da odur bence.
    Bir korku var kalbimde.Adı konulduğunda kaybolacağına dair...Adı konulunca gerçek olacak,gerçek olduğunda ise her gerçek gibi yok olacak.İşte bu yüzden varsın rüya olsun ama bitmesin.Çünkü biterse can yakacak.Rüyalarım kabusa dönüşürken, gözlerimdeki ışıltı yerini hüzne bırakacak.Adı konulmamış o his, bir gün biterse eğer, biliyorum ömrüm de son bulacak.
( Adı Yok Aslında başlıklı yazı aslıhan tarafından 28.02.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.