RÜYADAKİ GERÇEK


Kalbinden vurulan Melis hanımı, acil hastane`ye kaldıran Ferdi bey, olayın şokunu üstünden atamamıştı. Melis hanımı vuran ayakçı kılıklı adamlar Ferdi`nin adamları tarafından yakalanmıştı.

Melis hanıma şok uygulanıyordu: `

_ Hemşire hanım acil şok aletini hazırlayın ve enerji miktarını arttırın. 350 joule
_ tamam Ali bey...

_ 400 joule..

_ Uyguladım doktor bey..

Doktor Ali bey,
`
Bu son sefer.

Isı kaybını önlemek için kalp masajı yapmak gerek,acil bir şekilde yoksa kadını kaybedeceğiz..`

Kalp masajı doğrultusunda büyük uğraşlara rağmen, Melis hanımın bilinci açılmıyordu.

_ 500 Joule...

------ Hastayı kaybettik...


Melis hanımın ölümü üzerine Ferdi UYSAL iyimser tavrını kaybedip gözleri kan kırmızısı olmuştu. Eski eşini vuran adamların yanına geldi. Gözlerindeki örtüyü kaldırdı ve yüzlerine baktı. Çıkardığı silahı kafalarına tuttu. ve tek soru tek cevap aldıktan sonra adamların kafasına sıkarak denize attı.

Bulunduğu fabrikanın içinde bağırdı: `KÖR CEMOOOOOO`...


Tarık, sakinleştirinin etkisi geçtikten sonra kendine gelmişti. Mine`yi sormuştu. Hemşire Mine`nin durumunun iyi olduğunu söyleyince, Mine`yi görmek istediğini söyledi. Bunun üzerine Mine`nin odasına girerken ilk kez Feraye hanımla karşılaştı. Mine de kendine gelmişti. Tarık`ı görünce sevindi ve yerinden kalmak istedi. Ama başaramadı. Feraye ablasını, sevdiği adamla tanıştırdı. Feraye`nin gözleri tarık`ın sağ koluna takıldı. Mavi göz şeklindeki izi görünce şok oldu. Fırıldak Ferdi`nin oğlunu tanımıştı.

Mine de bu kez daha belirgin şeklinde gördü ve rüyasındaki yılanın gözleri de mavi renkliydi.

2 gün sonra...

Melis hanımı, Tarıktan habersiz defnettikten sonra Tarık`a gelerek her şeyi anlatmaya karar veren Ferdi bey, öncelikle Kör Cemo`nun mekanına gelerek onunla hesaplaşmaya başladı.

Cemo`nun mekanına gelerek gözlerinin onunda Celal`i öldürdü ve Cemo`yu da bağlayarak, mekanını ateşe verdi.

Emniyet müdürü Sezai bey de, Denizden çıkarılan cesetlerin otopsi raporlarına baktığında öldürüldüğünü ve beyinlerinden çıkan kurşunun Sınıf arkadaşı olan Ferdi UYSAL`a ait olduğunu öğrenmişti.

Alınan ihbar doğrultusunda, bir fabrikanın yandığını, içinde ölü ve yaralıların bulunduğu bildirildi.

3 gün sonra...

Mine ve Tarık artık iyileşmişlerdi ve Feraye ablalarının evine gelmişlerdi. Nurdanur hanım bu sayede kızının erkek arkadaşını da tanımış oldu.
Tarık`ı beğenen Nurdanur hanım, kızının yüzündeki mutluluğuyla kendisi de mutlu oluyordu.

Çalıştığı tekstil firmasındaki arkadaşları da Mine`yi ziyarete gelmişlerdi. Mine kazadan sonra ilk kez mutlu olmuştu.

Tarık annesini arıyordu ama annesine bir türlü ulaşamıyordu. Kazadan sonra, pek de araba kullanmaya müsait değildi hali.

Ferdi, hastane`ye gelerek Tarık`a her şeyi anlatmak ister. Fakat, Tarık`ın taburcu olduğunu öğrenince şok olur. Adres de bırakmamıştır. Oğlunu yeniden kaybettiği düşüncesine kapılır. Feraye`yi arayarak, ondan teselli bulmak ister. Ferayenin evine doğru gelir.

Nurdanur hanım kapıyı açar ve Ferdi beyi görünce şok olur. Ferdi bey, ieri girer ve oğlu Tarıkla karşılaşır...


DEVAMI GELECEK...



( Rüyadaki Gerçek (4) başlıklı yazı ali-esat-tas tarafından 24.07.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.