TUT ELİMDEN...


Ozanın karşılaştığı sürpriz karşısında şok olur. Cenk ve arkadaşları ozanı bağlayarak boş bir araziye götürürler. Cenk, kendisine yaptıklarını ödetmek için ozanın ellerini ve ayaklarını iple bağlayarak işkence etmeye başlar. Ozan, çırpındıkça çırpınır ama zalim yürekli cenk, elindeki sopayla ozanın beline vurur. Ozan bilincini kaybeder ve bayılır.

Seher ise kuzeni pınarla konuşur, pınarın duyduğu acıdan gözleri kan dolmuştu. Sevdiği adamın öldüğünü söyler. Cem`in öldürüldüğünü söyler. Seher olayın şokundadır. Olayı en baştan anlatmasını ister:

`` Ben ve cem gece yarısı el ele tutuşup sahile doğru inerken iki tane adam geldi ve cemi bıçaklayarak öldürdüler sonra da kaçıp gittiler. Ne yapacağımı şaşırdım. Onların söylediği tek söz, kardeşin bize yamuk yaptı, bedelini sen ödeyeceksin. dediler ve çaresiz bir şekilde yardım istedim...

Ozanı ayıltan cenk, ozana bir daha kendisine dokunmaması gerektiğini söyler. Sonra da ozanı üzeri bağlı bir şekilde bırakıp gider. Ozan da kurtulmaya çalışır. Çırpındıkça kurtulması daha da zorlaşıyordu. Cenk, seherin evine gelir ve seheri sorar. Abisi cemin katillerini bulmasında yardım etmesini ister. Bu sırada pınar cenk`i fark eder ve saklanır. Seher, pınar diyerek onu çağırsa da bulunduğu yerden asla çıkmaz. Hayatının tehlike de olduğunu düşünerek konuşmalara kulak kesilir.

Ozan, seherin hayatının tehlikede olduğunu ve o manyak ve ruh hastası cenk`in sehere zarar vermesinden korkar. Bir adam gelir fabrikaya yaşlı ve hafiften beyazlamış sakalları olan kırk yaşlarında bir adam gelir. Ozanı o halde görünce derhal yardım eder ve ozanı kurtarır. Ozanın neden bu halde olduğunu sorar. Ozan ise, manyak birinin bu hale getirdiğini söyler. Sonra da adama teşekkür ederek seherin evine gelir.

Cenk, seherin kendisine yardım edeceği sözünü alarak seherin yanından ayrılır ve yolda ozan ile karşılaşır. Ozan ise, cenk`e saldırarak hırsını almak ister. Cenk masum numarası yaparak seherin kendisini korumasını sağlar. Ozan cenki bırakarak içeri girer.

Pınar yeniden sehere görünür. İşlerinin olduğu bahanesini uydurur ve eve gitmesi gerektiğini söyler. Yola çıktığında cenk onu görür...


devamı gelecek...




( Tut Elimden(6) başlıklı yazı ali-esat-tas tarafından 4.06.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.