Uzun zaman oldu görüşmeyeli. Bir vakit tamamen çıkmışsın aklımdan ne yalan söyleyeyim. Ama kızma hemen .Bilirsin vazgeçemem senden. 

 Bazen öyle günler oldu ki , tüm delilik hallerimi sen çektin. Öyle olgun ,öyle sarıp sarmalayansın ki ;sıcacık seninle içim. Tam üç ay oldu görüşmedik. Nerede olduğunu biliyordum oysa. Ama zamanı gelmeden görüşmemiz delilikti tabii. Beklemeliydim.

 Şimdi yine sana çok ihtiyacım var. Öyle sırtını dönmezsin biliyorum. Her an hazırsın kollarını açıp sarılmaya. Bu hallerine bayılıyorum. 

 Geçen kış kızmıştın bana ,seni o masa da bırakıp gittim diye. Ama hemen geri dönmüştüm ,yokluğun fark edilir bir soğukluk bırakınca. 

 Hatırlıyor musun   ,seninle birlikte İstanbul sokaklarında kaybolmuştuk. İyi ki yanımdaydın o zaman. Cebinde bulduğum o not ,'bittim ben 'dediğim anlarda ,can suyum olmuştu. 

 Hem ağlarken hem de gülerken sana sarıldım. Canımın acısıyla salya sümük ağlarken üzerine çay dökmüştüm. Hiç sesini çıkarmadın.   Gözyaşlarımı silmek için çabalıyordun hala. Sahi çok canın yanmış mıydı sıcak çay dökülünce?  

 Nereye gitsem sürükledim seni de. İtiraz etmeden kabul ettin hep. Otobüs yolculuklarım sana sarılınca keyifliydi.


    Sen hep üstüme titredin. Ben sana hak ettiğin ilgiyi özeni gösteremedim.  Ama senin kokun hala taze burnumda. Kokundan hiç vazgeçmedim ki zaten.

 Zamanı gelince kopacağız birbirimizden ,biliyorum. Ama bu kış , yine seninle birlikteyim. Söz daha çok giyeceğim seni. 

 Sevgili hırkam ,seni çok özledim...

 

 
( Seni Çok Özledim başlıklı yazı GülşenKAZGIN tarafından 26.09.2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.