Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin yeni bölümlerinde rol almak isteyen Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’nun, Polat Alemdar ve Abdulhey Çoban tarafından kabul edildiği fakat Memati Baş tarafından şiddetle reddedildiği haberleri dilden dile dolaşılır oldu. Memati Baş’ın geçen hafta Salı günü akşam yirmi kırk beş sıralarında Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’nun gazino şeklinde dizayn ettiği teknesine adamlarıyla birlikte baskın yaptığı ve Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’yu dövdüğü iddia ediliyor. Tedavisi hala devam eden Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’nun İstanbul Acıbadem hastanesi yoğun bakım ünitesinde yattığı ve hayati tehlikesinin devam ettiği ise gelen haberler arasında. Söz konusu baskın ve darp haberlerinin nedeninin Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’nun Ersoy Uluğbey’le yakın arkadaşlığından kaynaklandığı üzerinde durulan ihtimaller arasında. İstanbul Emniyet Müdür Hüseyin Çapkın yaptığı basın açıklamasında, Ali Kaptan lakaplı Ali Akarsu’nun, Balıkçı lakaplı Hikmet Karcı ile arasındaki anlaşmazlık üzerine Hikmet Karcı’nın Memati Baş ile anlaşma yapabileceği ihtimalinin de kuvvetli olduğunu belirtti. Konu ile ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Polat Alemdar ve Memati Baş’ın yollarını ayırdıkları ise uzun zamandır konuşulan bir gerçek. Ersoy Uluğbey’in dün akşam saatlerinde İstanbul Acıbadem hastanesi ziyaret etmesi ise Ersoy Uluğbey ve Ali Kaptan Lakaplı Ali Akarsu’nun aralarındaki yakın ilişkiden dolayı olayların gerçekleştiği ihtimalini kuvvetlendirdi.

 

Show tv’de yayınlanan MasterChef isimli yarışmada, yarışmacılardan Emre Oruç’un jüri üyelerinden Batuhan Piatti’ye saldırması ve saldırı sonucunda Batuhan Piatti’nin gözüne çatal sokması yarışmanın iptal edilmesine neden oldu. Yarışmanın geçen haftaki bölümlerinde Batuhan Piatti’nin Emre Oruç’a yaptığı hakaretler dolayısıyla Emre Oruç’un sinirlenip elindeki çatalı Batuhan Piatti’nin sol gözüne batırmasıyla ateşlenen olaylarda, yarışmacılardan Sena Abay’ında Murat Bozok’un kafasında şişe kırdığı İstanbul Emniyet Müdürlüğünün kamera kayıtlarını incelemesiyle ortaya çıktı. Emre Oruç ve Sena Abay mahkemeleri tamamlanmak üzere cezaevine gönderilirken, jüri üyelerinden Batuhan Piatti ve Murat Bozok’un tedavilerinin devam ettiği, Batuhan Piatti’nin sol gözünü tamamen kaybettiği ve Murat Bozok’un kafasına yediği şişe darbesiyle hafızasını yitirdiği açıklandı. Yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Öykü Serter’in ise olay anında kaybolduğu ve hala bulunamadığı belirtiliyor. Olaylar sırasında hiçbir zarar görmeyen gurme Erol Kaynar ise bugün yapılan soruşturma kapsamında Emre Oruç ve Sena Abay’ı azmettirmek suçundan cezaevine konuldu. İstanbul Emniyet Amirliğinden gelen açıklamada yarışma sunucusu Öykü Serter’in hala arandığı ve ünlü sunucunun Bulgaristan’da Biri Bizi Gözetliyor (BBG) tarzında bir yarışmada sunuculuk yaptığına dair ipuçları bulunduğu belirtildi.

 

Türkiye Cep Telefonunu Sevenler Derneğinden yapılan açıklamada; her insanın en az üç cep telefonu olması gerektiği belirtildi. Türkiye Cep Telefonu Sevenler Derneği Başkanı Cenap Cepcioğlu yaptığı açıklamada, ülkemizde herkesin bir cep telefonuna sahip olduğu ve bir cep telefonunun kesinlikle hiçbir ihtiyaca cevap vermediğini belirtti. Ülkemizde üç cep telefonu operatörü olduğunu belirten Cepcioğlu;  Üç oparatörün olduğu bir ülkede bir cep telefonu olan insanların barbar ve geri kalmış olduğunu ileri sürdü. Cepcioğlu yaptığı basın açıklamasında; en az üç cep telefonu taşınması gerektiğini ve cep telefonlarından gelen radyasyonun basur olarak bilinen hemoroit hastalığına iyi geldiğini açıkladı.  Özellikle üç ve daha fazla cep telefonuna sahip olan insanlarda hemoroit görülme oranının yüzde doksan oranında azaldığını belirten Cepcioğlu, ‘’Cebimize Telefon, Hemoroite Son’’ şeklindeki yeni dernek sloganlarını medyaya tanıttı.

 

Pasifik Adasında yer alan ve yüzölçümü ile dünya ülke sıralamalarında dünyanın en küçük ülkelerinden birisi sayılan Nauru ülkesi 1968 tarihinde bağımsızlığını kazandı. 13 bin kişinin yaşadığı ülke geçimini azalan fosfat yataklarından sağlıyor. Nauru Tarım Bakanı Naurin Naurai yaptığı olağan haftalık toplantısında Nauru da her köye bir ziraat mühendisi istihdam edileceğini açıkladı. 
 

Not; Yukarıda geçen haberlerin hepsi hayal ürünü ve uydurmacadır. Yukarıdaki şakalardan birinden veya bir kaçından menfi yönde etkilenip alınan kişi ya da kişilerin bu yazıya ‘’yahu altı üstü birkaç satır yazı’’ şeklinde bakmaları önemle rica olunur.

( Şimdi Haberler başlıklı yazı MESUT ÇİFTCİ tarafından 6.04.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.