Ah güzel ülkem...Gün geçmiyor ki bir sabah hayırlı bir habere uyanalım.Her gün şehit cenazeleri her gün bir yurt köşesinde bombalar patlıyor..
Her gün bir taciz bebelerin bile tecavüze uğradığı öldüğü cinayet haberleri.. Sapıklar sapkınlar, İnkarcılar, isyancılar,itirafçılar.. Kim yalancı kim doğrucu belli değil...
Ya özümüze dönmek için neyi bekliyoruz ? Nuh tufanını mı?


Bir bakıyorsunuz dün kötü denilenler aklanıyor çektikleri acılar yanına kar kalıyor bu gün başkaları kötü oluyor..Anlayabilmek imkansız neler oluyor bu ülkede? Cevabı olmayan yüzlerce soru var kim açıklayacak bize bunları ? En kabul edilir biçimde ve en doğru haliyle.

Ağlayan analar, ne olup bittiğini bile anlamadan elinde bir süt şişesi ile yetim kalan çocuklar. var. Öyle bir garabet çökmüş ki üzerimize günlük hayatımızın içinde yaşarken tüm bu olan bitene bakar kör gibiyiz..Evladı asker veya polis olan her ana her çocuk her eş acaba kara haber bu gün bana mı gelecek diye eli böğründe bekliyor.Vatandaş gergin esnaf huzursuz tedirgin.Kimse kimseyi dinlemiyor aileler bile taraflara ayrılmış herkes kendi doğrusuna inanıyor...

Kapalı gözler açılmıyor çok konuşan diller susmuyor..
Suç var suçlu yok suçlayan var suçlananın umurunda değil..

Güzel ülkem sanki açık ceza evine döndü gökyüzünü görüyor ama etrafındaki duvarları aşamıyor..
Kendi adıma bu ülkede yaşayan bir vatandaş olarak üzgünüm ciddi acı çekiyorum..
Elimden ne gelir diye kendime soruyorum; belki çok şey belkide hiç bir şey. 
Ama ben artık ülkemde huzur istiyorum...

Ben vatanım bölünmeden parçalanmadan bu güzel yurtta kocaman bir aile millet olarak yaşamak istiyorum! Bizden sonraki nesillere yarınsız zamanlar bırakmak öyle inciten bir ihtimal ki ifade edebilmem imkansız. Korkunun kara bulutları inatla maviyi kapamaya çalışsa da içimdeki ümit ışığını söndürmek istemiyorum..Biliyorum ki ümit imandan gelir, biliyorum ki alemlerin yaratıcısı Allah zalimlerin yalancı ve sahtekarların cezasını elbet verecek. 

O bizim bilmediklerimizi bilen, bizim göremediklerimizi görendir..
Hiç kimseye baki değildir dünya...Her canlının sonu ölümdür..
Elbetteki her ölümlü suçunun, günahının bedelini ödeyecektir.

Şükran Gülcenaz AYDOĞAN

Sizi bir aile efradı yaratmış Yaradan; 
Kaldırın ayrılık esbabını artık aradan.
Siz bu davada iken yoksa, iyazen-billah, 
Ecnebiler olacak sahibi mülkün nagah.

Mehmet Akif ERSOY

( Huzur başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 3.09.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.