Şu an ülkenin durumu gittikçe kötüye gidiyor resmen bıçak sırtındayız..Allah sonumuzu hayır etsin diyorum ama bu gidiş pek hayra alamet değil...Nereden tutsak ip çürümüş her çürük parçadan leş kokuları geliyor..Siyasiler partiler, muhalefettekiler veya iktidardakiler..Şu BEN lik davasından çıkıp akıllarını başlarına alsalar iyi olacak...Çakallar leş kargaları kapıda bekliyor.


Ölümden beter olan insanın kendi vatanında yabancılaşmasıdır..Öyle bir noktaya getirildik ki güvenebileceğimiz bir tek kişi bile yok..Allaha sığınıp dua ediyoruz..Etrafımız adeta terör örgütleri ile çevrilmiş durumda..Eylemi öldürmek, amacı parçalamak olan bu örgütler elini kolunu sallayarak ülkeye sızıyor..


Halkın güvenliği kimsenin umurunda değil.

Herkes kendi koltuğunun veya partisinn çıkarları peşinde..İktidar olmak yada iktidarda kalmak kavgası var ama vatanı düşünen yok.

İşsizler yada işi olup hakkını alamayanlar, yahut asgari ücret denilen maaşla geçinmeye çalışanlar..Yani vatandaş ekmek derdine düşürüldü ki; etrafına bakmasın düşünecek zamanı olmasın bizde aradan sızıp amacımıza ulaşalım kafası bu…


Sürekli seçim yapılıyor kim kimi seçiyor belli değil..Seçilenler bir şekilde gidiyor yerine emanetçiler geliyor..Biz emanetçi istemiyoruz..Bize vatan denilen kutlu emaneti yüreğinde taşıyacak ülkesi ve milleti için çalışacak  liderler lazım…Herkes birbirinin ayağını kaydırma derdinde..Senin  çamaşırın benden kirli diyerek sürekli akla hayale gelmez oyunlarla bir birini rezil etmek peşinde…

Oysa kendini rezil ettiğinin farkında değil..


Bazen ne oluyor bize derken kendimi bir amerikan fİlimi izler gibi hissediyorum..Tıpkı amerikan filimlerindeki gibi skandallar,entrikalar komplo teorileri,bombalar patlıyor insanlar ölüyor.Korkuyorum evet korkuyorum..

Ama kendim için değil ülkem için yetişen nesiller için yeni doğan bebeler için korkuyorum..Size sesleniyorum devlet adamları vekiller politikacılar liderler yahut liderlik yarışındakiler..Çıkın BEN lik davasından BİZ olun artık lütfen..

Eğer içinizde nokta kadar insanlık, iman vicdan varsa sine-i millete dönün ama gerçekten dönün..Laf olsun diye değil seçim kazanmak için diğerlerini şikayet etmek için değil..Vatan için millet için hatta şehit atalarımız için dönün..Belki sizler unuttuz ama ÖLÜM VAR!....Her an her dakika hepimiz için ölüm var..


Son soluk tükendiğinde yaratan gel dediğinde gidilecek…Oraya ne mal ne makam ne koltuk götürülemiyor..Bakın maziye bütün krallar padişahlar sultanlar öldü..Geriye yaptıkları işlerin iyi veya kötü hatırası kaldı..Allah'ın huzurunda hepimiz eşit olarak hesaba çekileceğiz..Ve kul hakkı en zor sual..


Ben kendi adıma hiç birinize hakkımı helal etmiyorum..Eminim ki benim gibi düşünenlerde aynı şeyi yapacak..

Ey ağalar, beyler, bakanlar, bakmayanlar efendiler paşalar…

Hesap günü geldiğinde başkalarının değil kendi kirlerinizi nasıl aklayacağınızı düşünün ve insanlığa rücu edin..


Eşref-i Mahlukat yani yaradılmışların en şereflisi. İnsan olun!.

 

Şükran Gülcenaz AYDOĞAN
( Eşref-i Mahlukat başlıklı yazı Şükran Aydoğan tarafından 6.05.2016 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.