Takip edenler bilecektir bugün Fenerbahçe ile Sivasspor'un karşılaşması vardı,ben de vakit buldukça lig maçlarını seyrederim ama ne  fanatiğim ne de iddia oynamasını bilirim.Fenerbahçe için son derece önemli bir maç hem geçen haftaki mağlubiyeti unutabilmek hem haftaya oynayacağı Beşiktaş derbisine moralli gidebilmek  hem de  en güçlü rakibi Galatasaray'a birinci sırayı kaptırmamak için.

Sordum arkadaşa:
"Ne oldu Fenerbahçe'nin durumu?
"Berabere kaldı,"deyince sırıtarak, yüreğime su serpti.

Televizyonu açtım Fenerbahçe'nin farklı bir skorla yenip yeniden birinci sıraya geçtiğini öğrendiğimde ise yüreğim sızladı.İnsanları kandırmam,kandıranları da hiç sevmem hangi konuda olursa olsun.

Yazdım o arkadaşa:
-Sen maçı seyrettin mi?
-Seyrettim.
-Neden bana yalan söylüyorsun,Fenerbahçe 4 - 1 yenmiş.
Başladı bizimkisi soğuk espirilerine matematik profesörü gibi anlatıyor:

" 4 - 1 işleminin sonunu üçtür,iki takım oynadığı için  üçü ikiye böleriz sonuç bir buçuk olur yani ne yenen var ne de yenilen."

( Berabere Mi başlıklı yazı berberce tarafından 4.12.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.