Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 20.12.2011
Okunma Sayısı : 3092
Yorum Sayısı : 0
kemalce ( 12/16/2011 )
---------------------------------------------
İyisiniz İnşallah
Zikirlerimi yapmaya devam ediyorum. Bu arada yazılarınızıda okuyap anlamaya çalışıyorum. İşin doğrusu biraz eksik başladım herhalde. Yazılarınız ve bana gönderdiğiniz cevapları defalarca okuyup bir düzene koymaya çalışıyorum. Evet çok fazla ilaç almak şifa yerine zarar verir. Şu an Ya latifun.... arınma duası ve sağ ayak başparmağında ene hayyün ene muhyün.... esmalarını okuyorum.
Namazlarımı aksatmadan kılıyorum Allah'ın izniyle ve tecelli çabuk geliyor. Dün cuma gecesi sol boşluğum seğirdi, sol kaburgamın hemen altı, bayağıda uzun seğirdi ve peşinden kulağım çınladı. Her gece en az iki defa rüya görüyorum.
Hocam farkında olmadan kalbim temizlenmeye başladı. İçimde çok kuruntu kin ve haset vardı. Dünyaya biraz daha net bakmaya başladım. Kendime hedef çizmekte artık zorlanmıyorum.
Hocam bir iki sorum var size
- ya latifun ya latif duasındaki " bi lutfikel hafiyyu bil kudretilletiy isteveytü biha alel arş" anlamı nedir?
- mümin çaresiz değil yazınızdaki "Ve terzuku men teşaü bi gayri hisab, I'lemü İnnellahe ganiyyün hamid,..
beşli zikir var . ben namazların peşinden 19 defa okumaya çalışıyorum. 5 aralıkta başladım. daha 19 gün olmadı ama çok iyi tecelliler çıkmaya başladı. Uzun zamandır sıkıntılı olan bir işim neticelenmeye başladı.
bu zikre şu an devam etmek doğrumu?
yani namazlardan sonra Ya Latifun Latif.., ene hayyün vne muhyün.. ve 5 li zikir uygün olurmu?
şimdiden teşekkür ederim hocam.
Selametle kalın
 
 
 
Tarih:16 Aralık 2011 Cuma 16:49:29
RE:Hayırlı günler hocam

Selam ve bereket sizinle olsun..
Elhamdülillah iyiyiz..Sizin de iyi olduğunuzu öğrenmek bizi sevindirdi..
Hikmetullah'ta aceleye yer yoktur...Size tavsiyelerimizin genel adı marifetullahtır.Allah'ı ilahi kaynakların ışığında zatıyla ve sıfatıyla öğrenmenin adıdır,marifetullah. Zikir ve ibadetlerin yapılma usullerini öğrenmektir...Ömür boyu devam edecek bir tedrisattır..Acele ve yorucu metotlar efendimizce s.a.v. yasaklanmıştır...

Şeriatın gereklerini düzenli uygulayanların rehberleri kamil olursa, seri olarak yol almak mümkündür...İçinde allah aşkı belirmiş olanlara nafile ibadetler ve zikirler verilirken öncelik, talibin geçmişini arındırmak olmalı,Allah sevgisi aşılanmalı ve aceleden sakınılmalıdır...Nefsine hakimiyette zorlananlara nafile oruçlar önerilmelidir...

Tarikatlarda usuller değişmekle beraber,çoğu doğrudan Allah ismi celalını talim ettiriyorlar...Bizi yetiştirenler önceliği cemal esmalarına verdiler...Hiç cezbe yaratmadan elhamdülillah maksada cemali yoldan ulaştırdılar...tavsiyelerim yaşadıklarımdan ibarettir..

size önerdiğim esmayı 41 gün okuyunuz..şikayetiniz olan her türlü celali tecelliden arındıracak,sevgi ve muhabbetle arzulanan huzur,güven ve muhabbet kalbe sinecektir.Bundan sonraki talim edilmesi icap eden esmaları zikretmek kolaylaşacak,nefis olumsuzluklarından ve kalbi hastalıklarından arınarak rıza mertebesine terfi edecektir..

Şimdilik sadece '' Ya latıfün ya latıf..bi lutfikel hafiyyü bil kudretilletiy isteveytü biha alel arş..''esma gurubuu okuyunuz..size lutuf ile muamele edilecektir..kudret esması ile en ala makam olan arştan yardım ulaşacaktır...

Namazlarınızda elemneşrahleke suresi ile elemtere surelerini fazlaca okuyunuz....inşirah suresini namaz dışında da boş vakit buldukça okuyun..bu sure yürürken dahi okunabilir.

Zikriniz 21 günü geçtikten sonra daha çok rahatladığınızı müşahade edeceksiniz.İşiniz nedeniyle zorlanmayacaksanız fırsat buldukça oruç tutmanızı öneririm..Bir de arası açık olan vakitlerden yatsı ile sabahın ve sabah ile öğle namazlarının arasına gece ve kuşluk namazlarını ekleyin..iki,dört rekat veya içinizden geldiği kadar nafile namazını kılın ardından da hiç olamzsa 9 kere zikrinizi yapın..bu yolunuzu kısalltacak,maksadınıza daha tez ulaşmanızı sağlayacaktır..

sol böğrünüzdeki ihtilaç işinizin cemale yöneldiğini,sağlığınızın düzelmekte olduğunu göterir.Maşaallah ihtilaç ilminden de nasiplenmeye başlamışsınız.Sağ ayakta okuduğunuzdan şimdilik vazgeçin..diğerini okuyabilirsiniz.Kulak çınlamalarında gün ve saat önemlidir.yani aynı gün değişik zamanda çınlasa farklı haber anlamına gelir.

Bir önceki mektubunuzda bağırsaklarım guruldadı demiştiniz..Sağda ise beyaz bulutlar semada belirir,solda ise bulutlanma artmış,yağmur yağması yakın demektir.Sağ kürek kemiğiniz dahi o sırada seyrime yapmaya başlar..Yağış habercisidir.Allah kullarını habir sıfatıdan düzenli uyarır..ancak allah'a uzak olanlar bu işaretleri alamazlar.
Yitik bilgiler yazı dizisinde seyrimelerle ilgili yeterli bilgi var,bakınız.

Yazılarımı okumaya inşaallah devam ediniz..aradığınız birçok bilgiye ulaşacaksınız..Bazı bilgileri mektuplarda bazılarını soru cevaplarda göreceksiniz.

Sizce önemli rüyalarınızı bize bildiriniz..sülukunuzda yardımcı olmamıza vesile olur..Rüyalarınızı olur olmaz kişilere anlatmayın..sır nitelikli olanlar,başkalarının hasedini celbedecek veya nefsinizi okşayacak şeyleri açık ederseniz ilerlemenize mani olunur..
İhtiyacınız oldukça bize yazmaktan çekinmeyiniz.
selam es selame










 
( Kemalce Mektup-x-allah Kullarını Düzenli Olarak Uyarır başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 20.12.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.