Sitemiz yayına başlayalı çok olmadı ama nezih bir edebiyat sitesi olma yolunda ilerliyor. Siteyi her ziyaret ettiğimde baktığım bir bölüm var: Online üyeler bölümü.

Kimler var, kimler yok bakmak, dostların isimlerini görmek mutluluk veriyor bana. Daha önceki günlerde bir iki, ya da üç dört kişi görürdüm bu bölümde. Bazen de tek başıma ben olurdum. Adem Efiloğlu'nun hakkını vermek lazım, ne zaman açsam orada olur.

Bu akşam büyük bir mutlulukla doldu içim. Çünkü online üyeler bölümünde şimdiye kadar görmediğim bir sayı vardı. Tüm edebiyat dostları çevrimiçiydi. Kimler yoktu ki: Aydın Yener, Zekeriya-Adem Efiloğlu, Ayten Dirier, Asuman Çelik, Mehmet Emin Selçuk, Arzu Akman, Ayşe Gözelel, Hayati Okur, Songül Karadağ Taşkan, Ekrem Erzen, Gülşen Yılmaz, Mustafa Gözelel, Turan Gündüz, Sevil Nizamoğulları, Fatma Aydın, Ali Özkanlı, Ali Acar, Ali Esat Taş, Serkan Aktaş, Mustafa Uslu, Aslı Kaya, Hilal Yurdakul, Meryem Aydın, Sinan Çağır, Oktay Çomak, Ayhan Ünlü, Serpil Satır, Şükrü Türkmen, Sevilay Okurlar, Ş. Nur Balca, Hakan Kurtaran, Özlem Çolak, Nurdan Uslu, H. Ali Bayram, Uğur Demiröz, Mustafa Ertürk, Rabia Barış, Dicle Beşer, Yasin Yüksel, M. Salih Gedik, Ferhat Çiftçi, Ali Koç, Fatih Türk, Arif Arifoğuları, Mehmet Acar, H. Tarık Osmanoğlu...

Hepsi birbirinden değerli kalemler, hepsi okunası isimler. Sitemiz gün geçtikçe büyüyor, gün geçtikçe değerleniyor.

Tüm dostlara selam ve sevgiyle...
( Online Üyeler başlıklı yazı M. Kuvancı tarafından 2.04.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.