Gün geçmiyor ki evlere, ocaklara şehit haberleri düşmemiş olsun; anaların, babaların, eşlerin, yavruların yüreklerini ateş dağlamasın.. Gün geçmiyor ki kınalar yakılarak dualarla vatan görevine yolcu edilen Mehmetçiklerimiz, bu ülkenin huzuru için görev alan güvenlik güçlerimiz ay yıldızlı bayrağa sarılı olarak gelmesin..

 

Kanlı terör örgütünün hain pusuları, kalleş saldırıları ile hemen her gün şanlı Mehmetçiklerimiz, polisimiz, jandarmamız bu vatan uğruna canını veriyor. Bizim için.. Bizler için.. Bizler sıcak yataklarımızda rahat uyuyalım diye.. Her gün işlerimize, okullarımıza güvenle gidip gelelim diye.. Ezan dinmesin diye.. Bayrak inmesin diye.. Bu vatan bölünmesin diye..

 

Kimi belki daha yeni evli, kimi belki daha evlenecek, kiminin kundakta bebeği, kiminin yavrusu daha üç yaşında beş yaşında on yaşında.. Hepsi de eşlerinin biricik sevgilisi, yarenlerinin tek göz bebeği, anne babalarının pamuklara sarıp büyüttüğü canlarından can olan kuzuları, yavrularının bir tanecik kahramanları.. Hepimizin evladı onlar..

 

Televizyonlarda izliyor, gazete ve internet medyasında takip ediyoruz; terör örgütü PKK ve onun uzantıları, Askerimizin, polisimizin karşısına çıkacak cesareti olmayan, yersiz yurtsuz dahası vatansız it sürüsünden ibaret. O yüzden de hep kalleş pusularla, hain saldırılarla askerimize saldırıyorlar.. Çünkü biliyorlar ki karşı karşıya gelseler askerimiz, polisimiz onları ezip geçecek, köklerini kurutacak..

 

Üzerinde yaşadığımız topraklar neredeyse bin yıldır Türk vatanı. 1071 yılında Anadolu'ya vatan olarak ayak bastığımızdan bu yana bu topraklar üzerinde sayısız devletler kurmuşuz, sayısız hükümdanlıklar elde etmişiz. Tam bin yıldır bu topraklarda Türk milleti olarak hiç bir zümreye, hiç bir millete asimilasyon yapmamışız, baskı uygulamamışız, ezmemişiz, sindirmemişiz, kimsenin inancına karışmamış, namusuna göz dikmemişiz; Kürdüyle, Ermenisiyle, Rumuyla, Çerkeziyle, Lazıyla ve diğer her milletle hep kardeşçe ve yan yana yaşamışız.. Hep birlikte “Türk” kimliği altında huzur ve refah içerisinde..

 

Bugün bu topraklar üzerinde oynanmak istenen oyun apaçık bellidir. Dış mihraklarca, dış güçlerce türlü entrikalarla Türkiye Cumhuriyetini zayıf düşürerek bölmek ve parçalamak.. Sevr ile yıllar önce yapamadıklarını farklı kimlikler altında sinsice planlar ile defalarca denedikleri gibi beyhude yine yeniden denemek..

 

Savaş alanlarında kaybeden şer güçlerin içeriden ülkemizi yıkma planları.. Bunun için yine dışarıdan destekli ve çoğunluğu başka ülkelerin kimliklerini taşıyan terör örgütü üyeleri ile baskı ve şiddetle doğu ve güneydoğudan zorla kaçırdıkları insanların beyinlerini yıkayarak kendileri ile birlikte Türkiye Cumhuriyetini yıkmak için boş bir çaba içerisindeler..

 

Sadece dağdaki teröristle iş bitse? Ne yazık ki bazı aydın geçinen, sanatçı ve şarkıcı kisvesi altındaki, bu ülkenin ekmeğini yiyen, bu ülkeden geçinen, bu ülkede yaşayan, Türkiye Cumhuriyeti kimliği taşıyan “vatan hainleri” de kimi bu terör örgütlerine sempatizanlık gösterdiklerinden, kimi içerisinde yaşadığı milyonlarca Türk insanından kendisini farklı gördüğünden “farklı” görünmek için, kimi Türkiye Cumhuriyetine kast etmiş iç ve dış bütün düşmanlara şirinlik  çabasıyla kimi de aleni olarak teröristlerden korktukları için terör örgütüne karşı seslerini çıkaramıyor.

 

Bir ağaç için ortalığı inletenlerin vatan uğruna, hatta onlar uğruna da yitip giden fidanlarımız için, askerlerimiz için, polisimiz için ağızlarını bıçak açmıyor.. Sırf muhalefet olmak için, sırf bazı şeylere / birilerine karşı olmak için askerimizin, polisimizin şehit olmasına sevinenler dahi ne yazık ki mevcut.. Ve yine ne yazık ki bunları bizler besliyouz, bunlara bizler prim veriyoruz; kah yazdıklarını okuyarak, kah çektikleri filmleri / dizileri / programları izleyerek, kah albümlerini ve kasetlerini alarak.. Bilelim ki bunlar bizlerden kazandıkları paraların bir bölümüyle terör örgütlerini finanse ediyorlar.

 

Bizler binlerce yıldır hep asker millet olmuşuz, hep yaşadığımız bölgenin göz bebeği, hep büyük devlet büyük millet olmuşuz. Vatan için canımızı feda etmişiz,  “Çanakkale geçilmez” demiş, düşmanı geçirmemişiz, bütün dünyaya karşı Kurtuluş Savaşı vermişiz, bizler biliriz ki “Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!” Bu terör örgütünün de askerimizle, polisimizle, milletimizle bir bütün olarak kökünü kazıyacağız, bu terör örgütünün de sonunu getireceğiz, Şehitlerimizin kanları yerde kalmayacak, dökülen kan boşa gitmeyecek. Bu bayrak inmeyecek, bu ezan susmayacak, birlik ve beraberliğimizi kimseler bozamayacak.

 

Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralı güvenlik güçlerimize acil şifalar, ailelerine, yakınlarına, sevenlerine ve milletimize başsağlığı, sabır ve metanet diliyorum. Allah'ım bütün şehitlerimizi cennetiyle mükafatlandırsın..  Vatan sağolsun..

 **

www.muratyuksel.com.tr

twitter.com/mavikaradeniz

( Bu Bayrak İnmeyecek Bu Ezan Susmayacak başlıklı yazı Maikaradeniz tarafından 10.09.2015 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.