Anamurspor, geçtiğimiz sezon gösterdiği başarıyla yerel, bölgesel ve ulusal basında adından sıkça söz ettirmişti.

                   ***

Bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek Anamurspor’un Lig’deki rakipleri de İstanbul’da çekilen kuralar ile belli oldu. Bölgesel Amatör Lig’de 2013-2014 sezonunda 5’inci grupta mücadele edecek olan Anamurspor, 14 takımın yer aldığı Lig’de çetin bir mücadele geçireceğe benziyor.

                  ***

Anamurspor grupta; Ceyhanspor, Toroslar Belediyespor, Niğde Belediyespor, Yolspor, Sarayönü Belediyespor, Alpin Pozantı Gençlikspor, Kozan Belediyespor, Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor, Karapınar Belediyespor, Talasgücü Belediyespor, Çatalhöyük Çumra Belediyespor, Karaman Belediyespor ve Osmaniyespor 2011 takımlarıyla kıran kırana bir şampiyonluk mücadelesi verecek.

                   ***

Gruptaki ilk maçını deplâsmanda Mersin Büyükşehir Belediyesi Meskispor ile muhtemelen 21 veya 22 Eylül’de yapacak olan Anamurspor, 3’üncü Lig biletini almak için varını yoğunu ortaya koyacak.

Yeşil Beyazlılar, Lig’in 2’nci haftasında sahasında Karapınar Belediyespor ile yapacağı maçla taraftarı önüne çıkacak.

                   ***

11 grup bulunan Bölgesel Amatör Lig statüsüne göre Lig’i 1’inci bitiren 11 takım direkt olarak Türkiye Futbol Federasyonu 3’üncü Lig’e yükselecek. Gruplarda son 2 sırada bulunan takımlar ise bulundukları ilin yerel Lig’ine yani Amatör Lig’e düşecekler.

                            ***

         11 gruplu Bölgesel Amatör Lig’i 5’inci grupta mücadele edecek olan Anamurspor’a 3’üncü Lig yolunda başarılar dileriz.

        

[email protected]

[email protected]

facebook.com/mehmetsahincileroglu

twitter.com/msahincileroglu

GSM: 0506 935 73 17

( Rakipler Belli Oldu başlıklı yazı Şahincileroğlu tarafından 18.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.