Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de fırtına gibi esen Anamurspor, adetâ rakiplerinin korkulu rüyası hâline gelmişti. Başarılı bir sezon geçiren Anamurspor, “Ulusal Basın”da da adından sıkça söz ettirmiş, başarısıyla programlara,  köşe yazarlarına konu olmuştu. 33 maçta 30 galibiyet, 3 beraberlik almış, 100 gol atıp 20 gol yemişti.

                   ***

2013-2014 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Anamurspor, sezon öncesi Olağanüstü Genel Kurul’a giderek yeni yönetimini seçti. Diş Hekimi İhsan Koyuncu’dan boşalan koltuğa İş Adamı Aziz Deniz Bozkurt oturdu.

                   ***

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti Anamur İlçe Başkanlığı’nın Ekonomi Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın onuruna verdiği yemeğe Anamurspor Kulübü Başkanı sıfatıyla katılan Bozkurt, Bakan Çağlayan ile görüşerek destek sözü aldı.

Bozkurt, “Sayın Bakanımız ve Sayın Bakan Yardımcımıza geçtiğimiz sezon kırdığımız rekorlarla Anamur’un ve Mersin’in adını tüm ülkeye duyurduğumuzu ve bu sezon hedefimizin 3. lig olduğu söyledim. Sayın Bakanımız “Anamur bizim takımımız, bu sezon BAL’de Mersin’imizi temsil edecek. Ben gerek tesisleşme gerekse diğer tüm hususlarda yapılabilecek ne varsa yapacağımın sözünü size veriyorum. Ayrıca senin gibi genç bir başkan olması da beni ziyadesi ile mutlu etti.” dedi ve danışmanlarına gerekli talimatı verdi. Sayın Bakan Yardımcımız Mustafa Sever ise Anamurspor için gereken ne varsa yapacağını ve en kısa zamanda tüm yönetim kurulu üyeleri ile birlikte bizi Ankara’ya beklediğini söyledi.” dedi.

                            ***

Geçtiğimiz günlerde Anamurspor’un 2013-2014 sezonunda görev alacak yönetim kurulu seçimi için olağanüstü toplantı yapıldı. Olağanüstü toplantıda Anamurspor Eski Başkanı İhsan Koyuncu bir konuşma yaptı. Koyuncu, “Geçen sezon elde edilen başarı bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de de sürdürülmelidir. Anamur Belediyespor büyük bir kulüptür ve her zaman Anamur’un yüz akı olmuştur. Ben Anamur Belediyespor olarak bana verilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştım. Geçen sezon Türkiye rekoru kırdık. Anlatacak ve söylenecek çok şey varken Anamur Belediyespor’un dedikodulara maruz kalıp küçük düşmemesi için hiçbir gazeteye ya da kamuoyuna kulüpte geçen olayları anlatmadım. Kulüpte herkes kendi işini yapmalıdır. Profesyonellik budur.

Geçen sezonda edindiğim bilgilerden dolayı BAL’nin daha profesyonel yöneticilik gerektirdiği, en küçük hatanın ciddi sorunlar çıkaracağı aşikârdır. Maddi desteğin ön plana çıkması gerekir. Bu nedenle kulübün daha hızlı kararlar alması için kulüp yönetici sayısının azaltılması ve maddi imkânları yüksek yöneticilere ihtiyaç vardır. Yeni yönetime tavsiyem sadece futbolla değil diğer branşlara da imkân sağlanmasını temenni ediyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum.” dedi.

Anamurspor Yeni Kulüp Başkanı Aziz Bozkurt’ta, “Artık ben değil, biz varız. Herkesin elinden geleni fazlasıyla yapması gerekiyor.” diyerek başarılı bir sezon temennisinde bulundu.

                            ***

Geçtiğimiz sezon müthiş bir başarı yakalayan Anamurspor’un bu yıl 3.Lig’e çıkması içinherkes elinden gelen desteği vermelidir. Bu bir fırsattır. Fırsatlar ayağımıza zor gelir. Bu fırsat iyi değerlendirilmelidir.

                            ***

2013-2014 sezonu başlamadan yeni yönetimi oluşturarak yoluna devam eden Anamurspor’a Bölgesel Amatör Lig’de başarılı bir sezon geçirmesini diler, “3.Lig yolunda yolunuz açık olsun!” diyoruz.

Sevgiyle, hoşça ve dostça kalın…

 

[email protected]

[email protected]

facebook.com/mehmetsahincileroglu

twitter.com/msahincileroglu

GSM: 0506 935 73 17

( Başarılı Bir Sezon Ve Anamurspor’da Yeni Yönetim başlıklı yazı Şahincileroğlu tarafından 3.08.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.