1 “Yerel”den “Ulusal”a Bir Yolculuk: “Türkiye Life Dergisi”

İnsana değer veren, yarınlara güzel bir dünya bırakabilmek adına canla başla çalışan, emek veren, üreten, tarihlerin, kültürlerin, yaşatılması ve tanıtılması için çaba harcayan herkese kapımız açıktır. Bu kişiler takdiri fazlasıyla hak ediyor.

                        ***

“Yerel”den “Ulusal”a yayın yapmak zordur. Bunu başarmak için önce yapılacak işe “inanmak” gerekir.

                                   ***

“Hayat burada, hayat Türkiye’de” sloganıyla 2012 Mart ayında yayın hayatına başlayan Türkiye Life Dergisi, 2’nci yılına girerek 8’inci sayısına ulaştı. “Turizm” ve “iş dünyası” ağırlıklı olarak yayın hayatına başlayan dergi, “yerel”den “ulusal”a hitap eden bir özelliğinin olması bakımından önemlidir.  

                                   ***

Türkiye turlarının ardından yaptığı tanıtımların yanı sıra birbirinden önemli isimler ile gerçekleştirdiği özel söyleşiler, otel ve turizm işletmeleri tanıtımı, iş dünyasından kesitler, yazarlarının konu edindiği değişik ve renkli yazıları, kültür, sanat haberleri ile Türkiye Life Dergisi, dolu dolu zengin bir içeriğe sahip. Türkiye Life Dergisi, kentlerin turizminden doğal güzelliklerine, kent yönetiminden turizm işletmelerine, sofrasından kültürüne kadar birçok detayı okurlarına tanıtıyor.

                        ***

Dergi, geçtiğimiz günlerde “Türkiye Başarı Ödülleri”nin ilk’ini gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza atmış oldu. Böylesine önemli bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirmek hem de “yerel”den “ulusal”a hitap eden bir derginin ilk yılda bunu başarması gerçekten takdiri fazlasıyla hak ediyor.

Türkiye Life Dergisi Genel Yayın Yönetmenliği Ekrem Can Özipek ve sevgili eşi Dergi’nin Genel Koordinatörü Şenay Özipek özellikle takdiri tabi ki en çok hak eden isimler. Azimlerine, çalışkanlıklarına insanın imrenmemesi elde değil.

                        ***

Mersin gibi bir yerden Türkiye’nin dört bir yanına ulaşmak zordur. İşte bu zorluğu Türkiye Life Dergisi aşmıştır.

“Yerel”den “Ulusal”a uzanan bir yolculuktu. Hiç de kolay olmayan bu yolda her geçen gün güçlenerek ilerleyen Türkiye Life Dergisi ekibini yürekten kutlarım. 

( “Yerel”den “Ulusal”a Bir Yolculuk: “Türkiye Life Dergisi” başlıklı yazı Şahincileroğlu tarafından 24.06.2013 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.