COCUK MİSYONERLERİ

 

                   PKK  yıllardır terör eylemlerinin şehre indirmek için çocukları araç olarak kullanmaktadır.

                  Bununla birkaç kuşu birden vuran PKK,yasal boşluk imkanlarından yararlanarak 15 yasından küçük çocukların suç işleme imtiyazını kendi lehlerine yontmaktadır.Aynı zamanda Filistin benzeri bu çocukları sürekli intifadaymışcasına hazır kıta olarak antrenmanlı bir şekilde dağlara hazırlamaktadır.

                    Ali Kırca nın ‘’Siyaset Meydanı’’ adlı programına çeşitli vilayetlerden çocuklar çağrılmış ve her çocuk kendisini ve yöresini ifade ederken doğunun bir kısım illerinden gelenleri dinlerken dehşete düştüm. Bacak kadar cocuk ,hukuk terminolojisinde kullanılan ve bir ilkögretim ögrencisinin bilemeyeceği terimleri kullanarak propaganda yaptılar. Batı illerinden gelen cocukların kurduğu cümlelerle karşılaştırlınca durum kendiliğinden ortaya çıktı. Önceden ayarlanmış cümlelerle cocuklar kendilerine belletilen kavramları ön plana çıkardılar. Bu program bile devlette Personel rejiminde uygulamalardaki sakatlığı bir kez daha gözler önüne sermiştir. Personel Rejimi ile ilgili , Türk Ocakları Genel Merkezinin Cumhurbaşkanlığına sunduğu rapora göre acil tedbirler alınması gerekliliği ortadadır. Aksi takdirde devlet kendi eli ile kendine düşman besleme pozisyonu çıkacaktır. Kaldı ki bu uygulama ile  teröristin pratik ve teorik eğitimi için zaten Beka ya gitmesine gerek yok . Zaten düşünsel anlamda milli eğitimin okullarında görev yapan PKK sempatizanı ögretmenler bu işlevi fazlası ile yerine getirdiği programda ortaya çıkmıştır.  Tıpkı ordu komutanı edasında ki terörist başını kendi ellerlimizle koruyup ,besleyip  daha iyi planlar yapması için şartlar sağlalamamız gibi . Bu TV programı personel rejimi ile ilgili uygulamyı seferberlik anlayışında uygulaması gerekliliğini ortaya koymuştur .

                     Türk milletinin zihni karışıtırılıyor. Batılı cocuklar kardeşlikten bahsediyor,imkansızlıkların batıda olduğunu söylüyor. Ama anlayana,kurulmuş doğudan gelen bir kısım vilayetlerini  çocukları ,biz  5 kişi sıralarda oturuyoruz.Ana dilde egğitim istiyoruz diyor.Ayrılık teranesi okuyorlar.

                     Zihin karışıklığı sadece bu değil.Şehidin anası ile teröristin anasını bir potaya getirdiler. Böyle bir şey var mı?

                      Kanun önünde suç işleyen bir insanın annesi ağlar diye indirim mi yapılır yada af mı edilir. ?Tecavüz suçunu işleyen cocuğun annesi var ?Tecavüz e ugrayan cocuk annesi ile tecavüz eden in annesi bir mi tutulacak iki side ana kuzusu mu olacak?  Bu kadar dengesizleştirilmeye çalışılan bir toplum olur mu? Medya allayıp pullayıp 2 TL  yi  20 TL  gibi gösteriyorlar  Şehit anesi ile terörist annesi bir arada göstermeye utanmıyorlar

 

( Çocuk Misyonerleri başlıklı yazı HALİLİ tarafından 8.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.