Çiçeği burnundaki aşıklar el  ele tutuşup çıkmışlar bir dağın yamacına şehrin  sessiz manzarasını seyrederken hem sohbet ediyorlar hem birbirlerini kıskandırmak için kur yapıyorlar hem de birilerinin görüp laf çıkartmalarından korkuyorlardı.

İlk zamanlarda kaya diplerinde çıkan çiğdem gibidir aşk; kuytu köşelerde  ve çekingen. Zamanla tüm cihana ilan edileceği günü bekler;çoşkulu ve gösterişli.

Kız soruyor erkek cevaplıyor ama aralarındaki güven duvarlarını henüz aşmış değiller,aşkın toy ve çıraklık dönemindeler;tecrübesiz,meraklı ve endişeli.
- Beni seviyor musun?
- Sevmez olur muyum canım, tabiki seviyorum.
- Ya ellerin benden başkasının ellerini tutarsa..
-Şey,tutabilir.
-Ya gözlerin benden başkasına bakarsa...
-Şey,bakabilir.
-Ya tenin başkasının tenine değerse...
- Şey,değebilir.
Kız kıskançlık krizleri geçirmeye başlar:"Beni aptal mı sanıyorsun sen, o halde benim yanımda ne işin var,boşa  harcayacak vaktim yok benim hadi sen yoluna ben yoluma."dese de sevgisinin şu sözüne karşı koyamaz ve her zamankinden daha sımsıkı sarılırlar:
"Ben masörlük yapıyorum sevgilim ama onlar benim müşterilerim sen ise uğruna kıymet biçemediğim can parçamsın."
( Çiçeği Burnunda Aşıklar başlıklı yazı berberce tarafından 24.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.