Kahvesini yudumlamakta olan  müdür beyin kapısı üç beş kez çalınınca sinirlendi,"bu sekteri de  kovacam diyordu içinden,bütün işleri akşama kadar internette oyun oynamak,kimin eli kimin cebinde  hiç  belli değil bu işletmede."

İsteksizce ve biraz da kızarak "gel"dedi,kahvesini klavyesinin yanına yaklaştırarak.İçeriye kırk yaşlarında,kır saçlı ve elinde çantasıyla bir  adam girince pazarlamacı sandı ve adamın "merhaba" demesine fırsat vermeden:
- Hangi firmadan geliyorsunuz,dedi.
Pintirikli bir müdür olduğunu ilk bakışta anlamıştı adam, ne diyeceğini bilemedi:
- Şeey dedi,ben...
Adamın sözünü bitirmesine yine izin vermedi müdür bey:
-Geçenki getirdiğiniz ürün hakkında konuşacaksanız,hiç konuşmayın,hiçbirisini  beğenmedim ve  kararımı verdim, artık sizin firmayla çalışmayacağız; ürünleriniz hem çok pahalı hem de kalitesiz.
-Şey,efendim...
-Bana sakın o firmayı savunmayın,çıkabilirsiniz.

Odaya girmesiyle çıkması bir olmuş ,umutları yine yarınlara kalmıştı,müdür beyin anlamadan dinlemeden fırça atmasına ise alınmıştı.Şimşek hızıyla koridorda ilerlerken arkasından seslenen vardı,müdür bey...
-Bakar mısınız? Siz tesisatçı mısınız?
-Evet.
-Neden söylemediniz peki?
- Sormadınız ki...

( Umut Var Olmaktır başlıklı yazı berberce tarafından 19.03.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.