Lovekelim
Lovekelim

Köy öğretmenleri cefakardır. Uzun yolları açık olsun inşallah, ulaşım problemleri yaşasalarda km’ lerce uzaktaki köy okuluna varmak, öğrencilerini, ailelerini sevgiyle sarmak isterler. 
Köylü kadınlarımız 2,5 - 3 yaşındaki çocuklarını, daha bezi altındaki bebelerini, köy de tarlada, toprakta, ahırda işimiz var diye teslim ederler köy öğretmenlerine. Doğum yapmış hamile kadınlarımıza da kendini biraz toparlasın diye annelere yardımcı olurlar, küçük çocuklara bakıcıda olur Sevgi ekerler topraklara. 
Zorluklara göğüs gererler, bahane etmezler bence yokluklarını belli etmez sevgiyle tamamlar eksiklerini. Elif gibi dimdik Ayakta dır köy öğretmenleri. 

Şehir merkezimize en uzak köy okulu olan Karahasan uşağı İlköğretim okulundaydık, Halk Ozanımız Ömer MART ile birlikte şiir, sohbet ederek ana sınıfı, ilk okul ve ortaokul öğrencilerimizle çok keyifli anlar yaşadık ve yaşattık inşallah. Sevgiyi, iyiliği güzelliği paylaştık. Birliğimizi, beraberliğimizi kardeşliğimizi perçinledik, ne dersiniz dünyaya gösterelim mi? 
Millet bilsin yeter ki; Vatan millet Sakarya da İLMİHÂL olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında. 
Çocukların yüzü güldü daha da gülsün inşallah, sevgi dolu mesajlarımızı yazdık, okuduk zaman zaman gözyaşlarımızı tutamadık, fotoğraf karelerinde anılar biriktirdik, Anamoğlu der ki.. OLMUŞ'MU. 
Hiç okuma yazma bilmeyen, Huzurevinde yaşayan 84 yaşındaki Halk Ozanımız Ömer MART’ın Anamoğlu'nun ilk kitabını minik ellerle buluşturduk. İhtiyacımız olan tek şey sevgidir. 
Sevgi hiçbir zaman solmaz. Çok güzel bir sinerji oluşturdu papatyalar.

Karahasan uşağı İlk Öğretim Okulu Müdürümüz Ömer Taphasan ile sohbetimizde de Rahmetli annesinin isminin, aynı şekilde kızının ismininde Lütfiye olduğunu öğrenince daha da keyifli vakitler anlar yaşadık. Rahmetle anıyoruz Lütfiye teyzemizi. Samimi niyetiniz için çok teşekkür ederiz. 
Okulumuzun ana sınıfı öğretmeni Kamer Cihan Doğru'nun oğlu Mehmet Astronot olmayı 2-3 yaşlarında aklına koymuş. Uzaya çıkan ve bizleri gururlandıran Alper Gezeravcı'nın sıkı bir takipçisi.  Benden önce uzaya çıktı diye gözyaşlarını tutamayan Elbistan'dan Astro notumuz var izleyin. Kahvehaneleri boşaltıp sıraları dolduralım mı diye düşünüyorum. Sevgili kızı Aybüke' de yazarlık yolunda ilerliyor. Yol boyunca bize rehberlik eden Öğretmenimizin eşi Osman Abi'ye de teşekkür ederim. 
Arkamızda neşe, sevinç mutluluk ve iyilikler bıraktığımızı düşünüyorum. 
Karahasan uşağı Köyü İlköğretim okulu tüm  #köyöğretmenlerimize ve idarecilerine çok teşekkür ederiz.
O'na emanet olun inşallah. 
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimiz var olsun inşallah durumun farkında mısın Devlet millet barıştı bazı meşrepler hariç. Düzeltmek için vazgeçmeden deneyin derim Eğitimin önemi. 
Ayrıca, Elbistan Eski Kaymakamımız Sayın Hasan Hüseyin Vural'a, kitabımızın çıkmasında maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Elbistan Kaymakamımız Sayın Yunus Ataman'a çok teşekkür ederiz. Saygılarımla arz ederim. 
Anamoğlu der ki ayete merhaba. İnsanların arasını düzeltmek Müslümanlarının görevleridir. Fitnelerden selamete çıkarsın inşallah. Ölüm hepimizin her zaman yanında. 
Üç şeyin yedeği yok anne baba ve sağlık derdi Hocam Hanifi Kara "Sevgi hiçbir zaman solmaz" . 
Dualarım sizinle Hocam. 
HER nerede olursak olalım sevgiyle kalın giyin üşütme kendini Elbistan Sevdalısı. 

( Lovekelim başlıklı yazı Lütfiye tarafından 19.02.2024 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.