Bir ameliyata giriyorsun, doktor bilgisiyle ameliyat ediyor, gerisini Sen düşün artık. İmanlı ve inançlı doktorların olması lazım. Motosikletten kaynaklanan ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarında. Kontrol kimde var? Görebiliyormusunuz kapı açık değil mi? 

Doktor hastasının ameliyat nasıl geçti sorusuna cevap verme konusunda acizliğini gösterir ne iyi ne kötü diyebiliyor. Nitekim her ameliyat bir risk almak lazım değil mi dinen uygun olur mu acaba. 

Ya Şafi'ye bağlı herşey. Herşey gündeme dair ne varsa canlı yayında da İLMİHÂL ile olduğunu düşünmüyor değilim. Tarikat-ı Muhammediye yani Muhammed'in Yolundayım diyerek ekleme yaptım. 

Hepimiz Allah'ın yarattığı kullarız ve O'na öyle ki bağlıyız ki rahat edersiniz içiniz sakin ve huzurludur. Tedavisi için tedbir al, takdiri Allah'a bırak. Karışma Allah'ın işine bak sen. 

İyi doktor kötü doktor ne diyecek bakalım ömür biçebilir mi Kadere? Acizik aciz doktor da hastada yaratılan ne varsa. Ama onunla yarışan piste çıktı mı sonuçlar. 

Bir doktorun Gördüğünü diğeri göremez eline aldığında film izliyorum. Uzmanlık alanı değil kibir mi ki acaba doğru düzgün yönlendirmez. Hastanın canıyla oynar, Kul hakkına girmez mi? İnançlı doktorlarımızın olması lazım vesselam elinden geldiğini yaptığına inanan vicdanlı ve merhametle yaklaşan insancıl. 

Ve insan tedavisi için saatlerce ameliyat köşelerinde bilgi tecrübesini konuşturur, ter döker, streslenir omuzlarında o kadar yük ağırdır ki doktorda olsa bir yerden patlar egzamalar. Terzi kendi söküğünü dikemez olur. Fikri olan daima Hak'tan ve haklıdan yanadır. Acizik her ne olursak olalım. Hiç kolay değil doktor olmak, paranın lafı olmaz saadet getirmez. 

Ya Şafi yardımcın olsun inşallah Sarıçiçek.. 





( Ne Kadar Da Acizik başlıklı yazı Lütfiye tarafından 12.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.