Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 3.03.2011
Okunma Sayısı : 1894
Yorum Sayısı : 0
 

Hükümsüz fahişe Safiye- 46 / ' ...aldatıyor,ne yazık....

süveyda.(m) ( 3/20/2009 )
---------------------------------------------
nasılsınız hocam.cumanız mübarek olsun.
hocam az önce ikindi namazını kıldım.secdeye kapanıp dakikalarca dua ettim,tövbe ettim gözyaşlarıyla.yalvardım ne olur affet beni,günahlarımı bağışla dedim.ve duamın ilerleyen dakikalarında ensemden başlayıp sırtımdan bacaklarıma kadar inen bir üşüme hissettim.tüylerim diken diken oldu.kollarım bacaklarım buz kesildi.ama üşümekten kaynaklanan bir bir soğukluk değildi sanki.sanki bir rüzgar esti ve beni üşüttü.titredim hocam ve şu anda seccademin başından kalkalı on dakika olmasına rağmen hala aynı üşüme devam ediyor,şiddetini kaybederek.tüylerim diken diken ve bedenimin içinde soğuk bir rüzgar esiyor gibi.
bu neden oldu.bunun bir hikmeti var mıdır hocam.geçmiş zamanlarda da seccademin başında oturup tövbe ederken bir iki kere bunun gibi birşey yaşamıştım.hocam neden sebep ne.yoksa sadece gerçekten üşüdüm de ondan mı kaynaklandı bu.




Tarih:20 Mart 2009 Cuma 18:00:16
RE:merhaba


Sevgili kızım,
Geçmiş günahların inşallah çoktan affedildi.Secdede yaşadığın olay da dua kabulüne işarettir.Dua ederken ürpermek,ağzında oluşan tatlı bir salgı ile tükürük bollaşması duanın kabul edildiğine işarettir.Ayrıca sağ kol bilekle dirsek arasının seğirimesi ve duanın ardından nur doğması da duan kabul işaretidir.Bu seğirime ve nur görme işi velayet makamındaki insanların bildiği ve yaşadığı bir haldir ancak diğer ikisini hemen herkes yaşayarak fark edebilir.
Meraklanacak bir durum söz konusu değil.
Cuman hayırlı olsun.







süveyda.(m) ( 3/20/2009 )
---------------------------------------------
hocam benim bir sıkıntım var.size bundan bahsetmek istiyorum.
hocam yıllar sonra barıştığım teyzemden bahsetmiştim.kendisi evli.12 yaşında bir oğlu ve iki kızı var ikizler.kızlar daha küçük 5 yaşlarındalar.teyzem 30 yaşında bir ev hanımı.eniştem ise maddi durumu oldukça iyi sürekli alkol alan gece hayatı olan ama buna rağmen evin ve ailesinin hiç bir maddi ihtiyacını eksik etmeyen biri.teyzem ile eniştemin beklentileri ilgileri çok farklı.
teyzem yıllarca eniştemi kendisiyle ilgilenen,eşine ve çocuklarına bağlı olan karısını mutlu eden bir eş olması için düzeltmeye çalışmış.ama o hala aynı.
ve en acısı teyzem eniştemi aldatıyor.bir değil bir kaç kişi girmiş hayatına.onlarla zinada bulunmuş.30 yaşında 3 çocuk annesi bir kadın olarak ve türbanlı bir kadın olarak sürekli onu bunu bahane edip evden dışarı çıkıyor,çocukları yalnız bırakıyor,kulağında bilmem kaç küpe deliği,15 yaşındaki genç kızların giyindiği gibi bir giyim tarzı.
geçen gün onunla konuştum.pişmanlık duymuyor musun, vicdanın nasıl rahat dedim.
işte o dedi.ben hiç pişmanlık duymuyorum.vicdan azabı duymuyorum.o hak ediyor dedi.
tabiiki ne kadar kötü bir koca olursa olsun kimse hak etmiyor.herşeyi bir kenara bırakalım ya Allah.onun emri ne olacak.hani rahattan rahatsız deriz ya onun ki de öyle birşey.herşeyin var.sıkıntın yok.çocukların var.adamı da bırak ne yaparsa yapsın diyorum.sen dine yönel,ibadet et,dua et eşin içinde diyorum.ama ne fayda.
onun bu durumu beni çok üzüyor.ne olursa olsun insan hiç kocasını aldatır mı.erkeğin aldatması da mutlaka çirkin ama sen kadınsın annesin.
ona ne önerebilirim.nasıl yardımcı olabilirim.bazen de diyorum ki bırak ne hali varsa görsün.şimdi teyzemi de böyle görünce ve benimde geçmişim kötü olunca bu bizde genetik mi diye soruyorum kendime ve hem kendim hem de onun için çok utanıyorum kuldan ve yaratandan.
sizce ne yapmalı hocam.nasıl yardımcı olmalıyım ona.yardım istediği de yok ya.halinden memnun.daha yaşam sevinci bitmemiş içinde,dünyanın ve ahiretin telaşından çok uzak sadece zevk için bu alemde yaşayan bir beden o.

Tarih:20 Mart 2009 Cuma 18:06:05
RE:merhaba

Sevgili Safiye,
Teyzenin durumuna çok üzüldüm.Ateşle oynadığının farkında değil.Hem dünyasını hem ahiretini kaybetmesi an meselesi.Çok yazık. Çocuklarının yüzüne nasıl bakacak.Eşine duyduğu öfkeyle başladığı anlaşılıyor...Sen cehenneme gidersin de ben gidemez miyim der gibi birşey.İkna etmeye çalış..İsterse kurtulabilir.Ama istemezse kimse ona yardım edemez.Canı yanması gerekir ki pişmanlık duysun..Onun için dua et.
selam senin ve onun üzerine olsun..
( Hükümsüz Fahişe Safiye- 46 / ' ...aldatıyor,ne Yazık.... başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 3.03.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.
 

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu

EdebiyatEvi.Com | Edebiyat ve Kültür Platformu