Serbest Kürsü / Mektup

Eklenme Tarihi : 1/23/2011
Okunma Sayısı : 1755
Yorum Sayısı : 0
 

Hükümsüz Fahişe Safiye- 43 / ' Şimdilik / SON MEHTUP.


süveyda.(m) ( 2/9/2009 )
---------------------------------------------
hayırlı akşamlar hocam.nasılsınız.ellerinizden öpüyorum.uzun zamandır size yazamadım.neden derseniz bir sebebi yok aslında.ama ne size ne de siteye yazamadım işte.bir yazı astım ama sadece adını hatırlamıyorum bile şu anda.
nasılsınız hocam.sağlığınız nasıl.umarım çok iyisinizdir.Bu safiye kızınız iyi Allah a şükürler olsun.Sağlığım iyi.Asker yolu beklemekteyim hala ve ders çalışıp,çeyizlerimi hazırlıyorum.Çeyiz dediysem sadece ilerde gerekli olacak olan eksikleri tamamlıyorum.aşırıya kaçmak bir müslüman’a yakışmazmış.
İbadetlerimi de yapıyorum.Ama benim için en büyük ibadet nedir biliyor musunuz?Şu halim.Evet en büyük ibadet bedenimin temiz olması,aylardır elime bir yaban eli değmemiş olması,evimde sakin sakin yaşıyor olmam,tövbe etmiş olmam.En büyük ibadetim bu işte.Hocam diğer arkadaşlarım nasıl?Esra ,gül ,Hamdiye... onlar nasıllar çok merak ediyorum



Tarih:10 Şubat 2009 Salı 01:15:47
RE:merhaba

Hayırlı akşamlar kızım, Safiye.
Sayfan kapandığında çok üzüldüm.Artık öz kızlarımı merak ettiğim kadar sizi de merak ediyorum.Ara sıra sayfana bakıyordum.Yeni yazı astığını gördüğümde nasıl sevindim bilemezsin.
iyi olduğuna sevindim...Artık içinden, dışından seni geçmişine döndürmeye zorlayan olmadığına göre,ibadetlerini normal şekilde yapman çok doğal birşey..Namazlarını aksatmasan iyi olur.Her gün yepyeni bir gündür ve gereği yerine getirilmelidir.Sabah melekleri gündüzü devralırken,gündüzün şeytanları da devir teslimi yaparlar.Geceler de böyledir.Her günün müekkel melekleri ve şeytanları vardır.Her gecenin de böyle müekkel melek ve şeytanları vardır.Buna din literatüründe günün ya da gecenin ulvi leri veya süflileri denir.

Mesela bu akşam ezanından tam bir saat sonra bu gecenin vakti ( evkatı) başlamıştır.Saati (zühre),Ulvi müekkili Iyneyail,süflisi Zevbeaa dır..Yarın sabah alaturka saatle,tam saat birde görevlerini ( merih ) saatine ve onun müekkel meleklerine devredecektir.

Bunları niye anlatıyorum,hergün apayrı bir gündür.Namaz vakitleri düzenli mutluluk için,Allah’tan yardım dilemek üzere,sağlığımız,rızkımız,ahiretimiz adına yapılması gereken vazgeçilmez ibadettir.İbadetlerimiz kendimiz içindir.Varlığın bütünü ne yaparsa yapsın Allah’a bir başka sıfatında ibadet etmektedir.Ancak düzenli ve hedefli yaşayabilmenin yolu islami ibadetlerden geçer.Bu sistemi bize bildiren Allah kendisine en güzel şekilde yaklaşmamızı ve emeklerimizin boşa gitmemesini dilemiştir.O nedenle mutluluğunun devamı için namazını terk etme, inşaallah.
Kardeşlerinin de verilenleri yaptıklarını kendi verdikleri haberlerden biliyorum.Rahatsızlıkları azaldıkça doğal olarak ilişkimiz azalıyor.Normali budur.Zikirleriyle yaşadıkları güzelliklerle meşguller.
Sadece Gül siteden ayrıldı.Bağlantımız da kesildi.Son yazdığında,kaygılanmamamı,zikirine devam ettiğini,aynı hatayı asla tekrarlamayacağını yazmıştı.
Nişanlına benden bahsettin mi bilmiyorum,uygun şekliyle selamlarımı söyle.

Yazılarını tamamlamanı canı gönülden isterim.Sonunu düğününle getirebilirsin.Ama yaşadıklarını,özellikle tövbeden sonraki gönül huzurunu,mutluluğu,tevbe ederken yaşadığın sıkıntılar var idiyse nasıl ve ne kadar sürede atlattığını yazarsan faydalı olması umulur.
Biliyor musun bazen aramızda geçen bütün bu mesajlaşmanın bir rüya olduğunu düşünüyorum.Bana böyle gelebiliyorsa okuyuculara ne kadar gerçekçi gelir diye düşünmeden de edemiyorum.Onlara tavsiyem, okuduğunuz dualardan birini okuyarak kendilerinde yaşamaları olur herhalde diyorum.
Ben de düzenli zikirlerimle,dua ordusunun bir neferi olarak ihtiyarlığımı yaşamaya çalışıyorum.Sizlere yardımcı oldum olalı kendi kızlarımın durumunda çok iyileşmeler oldu.Galiba sizin dualarınızın faydasını gördüm.Hiç bir iyiliği karşılıksız bırakmayan Mevla bana da dolaylı yoldan sizlere yardımı nasip etti diye düşünüyorum.Dualarınızdan eksik etmeyesiniz.Yapabilirsen günde bir tespih salavat getir..Efendimizi görmeni isterim.Zaten gördüğünü biliyorum ama sık görüşmek bol salavatla olur.

Yeniden buluşmak dileğiyle gözlerinden öpüyorum.




Tarih:10 Şubat 2009 Salı 18:50:16
RE:RE:merhaba

hocam ne çok sevindim kızlarınızın daha iyi olmalarına anlatamam.nişanlıma sizden bahsetmedim henüz.biliyorsunuz şimdi uzakta olduğu için tedirgin benimle ilgili.kafasını meşgul etmek istemedim.ama döndüğünde sizden mutlaka bahsedip selamınızı ileteceğim.
arkadaşlarım içinde çok sevindim.beni en çok düşündüren gül olmuştu.umarım geriye dönmez zikirlerini terk etmez.ne güzel şeyler söylemişsiniz böyle bana.duymaya ne çok ihtiyacım varmış.namazlarımı aksattığım oluyor ama bunun bana verdiği sıkıntı ve üzüntü hiç aklımdan çıkmıyor.daha çok dikkat edip daha çok sarılacağım ibadetlerime.umarım birgün yeniden görebilirim Peygamberimi rüyamda salavatlarımı eksik etmeyeceğim.sınavlarım var hocam nisan ayının ilk haftasında onlara çalışıyorum.Rabbim yardım eder umarım.zihnimin bulanıklığı da yavaş yavaş çözüldü şimdilerde daha iyi konsantre olabiliyorum herşeye.

uzun zamandır yazmıyorum hocam ama şimdi yeniden düşünebilirim yazmayı.istiyorum yazmak ama bir türlü o ilham gelmedi.daha doğrusu ben tembellik ettim.ama yeniden yazacağım başkalarına faydası olursa ne mutlu bana.Allah sizden razı olsun hocam.ellerinizden öpüyorum.



SAFİYE İLE MEKTUPLARIMIZA ŞİMDİLİK ARA VERİYORUZ.mAKSAT HASIL OLMUŞTUR..aMACIMIZ HERZAMAN KURTULUŞ UMUDU OLDUĞUNU ANLATMAKTI...sAFİYE İÇİNDE BULUNDUĞU ZORLUKLARDAN İBADET EDEREK KURTULDU..uMMADIĞI GÜZELLİKLERE KAVUŞTU..mAYIS AYINDA ASKERDEN GELECEK OLAN SÖZLÜSÜYLE EVLENMEK ÜZERE NİKAH TARİHİNİ ALDI..çEYİZİNİ HAZIRLAMAKLA MEŞKUL..bİZİ BAŞINDAN BUYANA TAKİP EDENLERE SAYGI VE SEVGİLERİMİZİ GÖNDERİYORUZ..mEKTUPLARIMIZI DÜZENLİ OKUMAYANLARA,TAVSİYEMİZ BAŞTAN BİR KİTAP OKUR GİBİ OKUMALARIDIR.sAFİYEYİ TAKLİT EDEN HERKES AYNI SONUCA ULAŞABİLİR..sAYGILAR.
( Hükümsüz Fahişe Safiye- 43 / ' Şimdilik / Son Mehtup. başlıklı yazı HaciAli Bayram tarafından 1/23/2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.