Bu ABD neyin nesidir, neden her taşın altından çıkmaktadır diye merak edip baktığımızda şu enteresan bilgilere ulaşmaktayız:   

“ABD, 50 federe-devlet/eyalet, 5 bağımlı devletten müteşekkil Washington’dan yönetilen 9 toprak parçasından,  başka bir ifadeyle küçük ada ya da adalar grubundan oluşan dünyanın iri bir devletler topluluğudur.

                ABD dünya tarihinde benzeri görülmemiş şekilde, dünyanın dört bir tarafında kurduğu askerî üslerle, herhangi bir bölgeyi doğrudan bir yönetim kurmaksızın kontrol altına alıyor. Yabancı askerî üslerin % 95’ine sahip olan ABD’nin, 150’nin üzerinde ülkede, 1000’e yakın askerî üste 350 bin civarında askeri görev yapıyor.

                ABD'nin yıllık 400 milyar Dolar'ı bulan savunma harcamaları, dünyadaki toplam savunma harcamalarının yarısını oluşturuyor. “Rusya tehdidi”, “Küba tehdidi”, “Çin tehdidi”, “şer ekseninin tehdidi”, “terör tehdidi” gibi söylemlerle güvenlik tehdidi altında olduğunu iddia eden ABD, bu askerî varlığıyla tüm dünyayı tehdit etmeye devam ediyor.

                ABD'nin en büyük askerî üsleri, İngiltere, İsrail, Güney Kore, Almanya ve Japonya'da, en fazla askerî personeli ise Afganistan'da yer alıyor.

                ABD’nin Ortadoğu’daki 11 ülkede 63 askeri üssü bulunuyor,  40 bin askeri var.

KUVEYT:  Kuveyt’te 3 askeri, 2 de hava üssü ile Patriot Füze Sistemleri de burada yer alıyor.

ROJAVA:  Yaklaşık 500 askeri bulunuyor, 4 yeni hava alanını yeniden inşa ediyor.

BAE: Birleşik Arap Emirliklerinde de 5 bin askeri ile hava üssü, casus uçakları ve insansız hava araçları yer alıyor.

BAHREYN: ABD’nin en eski askeri üssü Bahreyn’de yer alıyor ki, yaklaşık 7 bin askeri yer alıyor. Bunların çoğunluğu deniz kuvvetlerinden oluşuyor. Burada Patriot füzeleri, Casus Uçaklar, F16, F18 ve A18 uçakları bulunduruluyor.

AMMAN:  ABD’nin 3 askeri üssünde 200 askeri yer alıyor.

KATAR:  ABD’nin en büyük askeri üslerinden biri binlerce askeriyle burada bulunuyor.

SUUDİ ARABİSTAN:  ABD 2003 yılında askerlerini buradan çekti. Ancak burada var olan ABD askerlerinin sayısı sır olarak saklanıyor. Aynı zamanda gizli bir insansız uçak üssü de yer alıyor. Buradan Yemen’deki radikal(!) örgütlere saldırılar düzenleniyor.

ÜRDÜN:  ABD’nin burada askeri üssü yok, ancak IŞİD (DAEŞ/DEAŞ/DAİŞ)savaşı üzerine buraya 1500 asker gönderdi. Uçaklar ve füze sistemleri de yer alıyor.

IRAK:  ABD Irak’taki 2011’de askerlerini Irak’tan çekmiş sadece 150 asker kalmıştı. Ancak IŞİD terör örgütü bahanesiyle 5 binden fazla askeri Irak’a getirdi.

TÜRKİYE:  ABD’nin en büyük üslerinden biri olan İncirlik Hava Üssü bulunuyor. Burada yaklaşık 1700 ABD askeri ve 36 savaş uçağı yer alıyor.

KÖRFEZ SULARI:  ABD’nin Körfez sularında 20 savaş gemisi, 8 denizde mayın temizleme gemisi, bir uçak gemisi var.”

Fitne, fesadın, terörün banisi ve hamisi olan bu iri ve biçimsiz iki koca kıtadan oluşan ülke, her yere burnunu sokan ve kendisini yetkili olarak gören zalimin önde giden melun, gaddar ve acımasız baş belasıdır. Bunlar biraz da bizi bizden iyi bildikleri için muvaffak olmuş gibi görünüyorlar.

Özellikle Müslümanlara karşı A’dan Z’ye terör örgütlerini kurup, besleyip destekleyerek Ortadoğu’yu kan gölüne çeviren bu bin bir surat kefere gücü, selefleri gibi ilahi bir tokadı çoktan hak etmiş de vakti geçiyor bile. Gönül isterdi ki İslam birliği kurulmuş olup içerimize kadar sirayet eden bu habis uru kökünden söküp atabilseydik. Görünen o ki, İslam coğrafyası olarak vahdetimizi sağlamamız biraz daha zaman alacak. Ama fazla süremez illa ki, bu İslam Birliği kurulmak zorundadır. İçimizdeki beyinsizler, işbirlikçiler, satılık ve kiralık kafalar da er-geç müstahakkını bulacaktır.

Mehmetçiğimizin Afrin’de vermiş olduğu mücadelede şehadete erişenlerin tamamı bu melun ABD’nin silahlarından çıkan kurşunlarla ruhlarını teslim ederek yüreklerimizi yakmaktadır. Yani biz aslında ABD ile savaşıyoruz. Şeytanın en büyüğü olan bu insan kılıklı mahlûklarla mücadele ettiğimizden işimiz çok zordur. Mazlumlardan aldığımız dualar ve Rabbimizin inayetiyle zafer yine biz inanmışların olacaktır inşallah.

Çünkü:

“Yoksa siz, sizden öncekilerin başına gelenler, sizin de başınıza gelmeden cennete gireceğinizi mi sandınız? Peygamber ve onunla beraber müminler, “Allah’ın yardımı ne zaman?” diyecek kadar darlığa ve zorluğa uğramışlar ve sarsılmışlardı. İyi bilin ki, Allah’ın yardımı pek yakındır.” (Bakara, 214)

“Seveceğiniz bir şey daha var Allah´tan bir zafer ve yakın bir fetih, müminleri müjdele!” (Saff, 13)

 

                MFK

( Her Taşın Altından Abd Çıkıyor başlıklı yazı MFK tarafından 25.02.2018 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.