Geçmiş bizi bu kadar sıkmasın, öldürecek yoksa, izin vermeyel

Sizler bilgisayar biliyorsunuz nisbeten olsa da okumuş insanlarsınız hadi derdinizi bir nebze paylaşıyorsunuz bütün bir dünyayla, ya doğduğu yerde yaşayıp aşağı mahalleye dahi gitmek için izin alan ya da gitme cesareti olmayan kadınlarımız var, onlar ne yapsınlar. Biraz önümüze bakalım şanslıyız demeliyiz kanımca.

Bu kadar yakınmayalım, dert, tasa, hasret, özlem, çaresizlik bizimle kardeş olmuş, ne yapmışsınız, kapıyı açıp içeri almışız.
Arabesk olmuş özlemin adı, dert, kader, hasrette bahanemiz böyle bir yaşam herkesi tabi ki sıkar. Biraz kendimize bakalım.
Her dem bizimle keder, evimizin bir ferdi olmuş, yemek yiyor, sigara içiyor, gecede sevgilimizin yerine o koynumuzda yeterrrrrr....... benim için. K O V U N O N U gitsin sittir çekin artık.

Doğduğu yerden ancak kasabaya yada şehre gidenleri bir düşünün, lütfen, görmüşsünüzdür onları yeteri kadar çaba gösterdin mi söyle kadın ?
Onlar ürkek olabilir ama meraklı bakışlarla senide yorumlamıştır kendince. Git sor senden fazla umutlu, coşkulu ve yiğittir de köyden bir delikanlıyı mutlaka sevmiştir umut doludur göz bebekleri.

Bu nadide şiir sitemizde ki bayan arkadaşlarımızın hepsinden iniltili sözler okuyorum.
Yahu: bu ülkenin dağ bayırında, fabrikasında çalışacak evlatları askerimizi siz doğuracaksınız, biraz umutlu olun, biraz neşeli, yok bir şiir keyif alarak okuduğum, hep dert, keder geçmiş acı dolu yıllar. Yanlış nerede? neden böyle oldu acaba ? bu kadar bencil olmayalım, durun artık: umut ta var bolca, sadece biraz daha iyi seçim yapmalıyız veya yapmalıydık hepsi bu, kimse kimseyi beğenmiyor ve ortada haklı aranmakta. VAR MI GÖREN….!

Yok ben bulamadım ya siz . !

Unutmayalım, lütfen biz birlikte bir bütünüz. Tam olmak için bütünleşmek gerek. Kötü çocuğu öldürün içinizde.
Her aşkın ardından gözyaşı gerekmez. Aşkı biz istedik sızlanmayalım.Kendimize acımayı bırakıp delice yaşayalım, çünkü bir gün....
ö l e c e ğ i z haberiniz ola benden söylemesi.
Sesleri biraz olsun dinleyelim.

Doğada çok çeşitli ses var kulak verelim sadece, O orada bizi bekliyor duyalım…!

bir damla gözyaşı

Kanber İhsan Öcel
( Geçmiş Özlemi Çekmeden. başlıklı yazı KANBER İHSAN tarafından 10.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.