Selam sevgili kızım benim. Sana yazıyorum, neden dersen içimden geldi, senin özleminden sanırım sorma.

Bir sevgiliyle seni dünyaya getirmeyi düşünüyorum. Biliyorum bu ülke de hayli garip bir düşünce,umurumda bile değil İNAN Kİ.

Seni benim kadar isteyen bir dişi olmalı bu, seksi ve güzel, böyle bir annen olacak, yoksa sen nasıl güzel olabilirsin anaerkil bir boydan geliyoruz. Senin varlığını, sesini, hiç duymadığım kokunu, tenini ben istiyorum.

Kızım, seni daha doğmadan çok özledim çok sevdim, kocaman bir sevgiyle seni bekliyorum.

KIZIM’A II

Ne tuhaf bir adamım değimli farklı bir baba, oldukça FARKLI olmalıyım sen ne düşüneceksin, bunu merak ediyorum. Beni anlayacağından eminim, ama yinede merak ediyorum sen ben olacaksın bir dolu nehir olacak en güzel dağdan bayırdan akacak akacak ELİF olacaksın.

Annem, annem olacaksın sevgin bundan böyle büyük, coşkulu, gözeten kollayan kıymetlisin canımın içi….
Kızım Anneni elbette seçeceğim rastgele bir dişi olmayacak sevgisi olan, akıllı, mutlaka dürüst bir kadın olmalı kızımın annesi. Benim yüreğimi sevdalara salan bir kadın olmalı, yakıp kavurmalı, hatıralarımız bizim ardımızda dillerin namesi ola,….. bir deryadır KADIN benim için, içine ne atarsan at kaybolan bir deniz kıpırtısız, kimi zaman dalgalı bazende kendi kasırgasının içinde kendine dönük olmalı yüzü bütün kini öfkesi, bana: çatık kaşı yeter, yeter bana yanakta bir öpücüğün sıcak ıslaklığı.

Oturup sana mektup yazdım. Bugün daha ana rahminde bir cenin bile değilken sen. Senin içinde mutlu ve güvenli yaşayabileceğin bir ev satın aldım. İçinde gülerek koşup oynayacağın, ….. seni çok özledim kızım.

İnanmayacaksın ama seni belirgin yüz hatlarıyla görebiliyorum dokunuyorum sana yüreğine canım.

devam edecek...

Kanber İhsan Öcel

( Kızıma I başlıklı yazı KANBER İHSAN tarafından 17.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.