Anne adaylarınla konuşurken seni kıskanıyorlar.

Çünkü; kadınlar çok kıskançtırlar, o kadar kıskançtırlar ki bunu fark edemezler, içlerinde korkutucu bir mağlup olmama hırsı var kızım, kendi kızını kendi oğlunu kıskanan kadınlar gördüm, onların anatomileri böyle yoksa biz erkeklere bu kadar katlanamazlardı belki de.
Benim annem kıskanacak o zamanı, o dinginliğini, o kafa durgunluğunu yaşayamadı biliyor musun?
Merhaba; ilk cümlem her zaman budur benim, bir yere girerken ,gelirken, karşılarken birini, selam olur sana da merhaba kızım……..

Sevgili kızım, yüz hatların, ellerinin içindeki çizgiler, teninin yumuşak tüyleri bana benzeyecek (tabi istenmeye tüyler bunlar) saçlarının ve vücudunun kıvrımları ise alabildiğine annene, bu kadar özlenen biri daha varmola cihanda acep.

Sonra özgür benliğinle büyüyüp ne istiyorsan onu yaşayacaksın, kızım; kesinlikle kardeşlerinde olmalı, senin kadar sevgi dolu.Kalabalık bir aile mutlu bir ailedir.Bir çocuğun teyzesi, dayısı,halası,ve amcası olmalı,şart bu.Unutma!
Bakabildiğin kadar kalabalık!

Seni karım olacak annenle kadınımla, sevdiğimle, birlikte bekleyip büyüteceğiz canım, çok mutlu bir çocuk olacaksın. Şu satırları okuyan her insan seni kıskanacak yerinecektir benim diğer yüreğim olacaksın sevgili kızım.

KIZIM’A IV

Kadınlar çok çeşitlidir. Bak günümüzde birkaç tanesinden bahsedeceğim.Mesela, bütün edasıyla 12sinde 13 de başlar gözlerini süzmeye, kanı damarlarında hani derler ya dikine akar işte tam 15 de böyle olur, 18 de vücut hatları iyice belirginleşir, bedeniyle aklı, hormonları dişiliğini her adım atışında hissettirir kendine.
Aklı başında olmadığı en tehlikeli çağında dır şimdi.

Analar kabullenmesede, iffetsiz kafasının içi pislik dolu nice baba olacaklar bu çağlarda o narin kıvrımlı nazik ipeksi vücutları kendilerinden onlarca yaş büyük amca dediği ( ………..) koca adamlara bir çırpıda, para yada pula, yada aman başımıza bela getirmeden (kız çocuğu ya) bir kocaya veriverelim diyerek onun ne derece narin, nazlı, edalı bir güzel evlat olduğunu görmeden ve anlamadan adeta yok saymışlığıyla ömrünü oracıkta ne yazık ki bitiriverir.
Senin yaşının verdiği sıcakkanlılığınla, cilvenle farkında olmadan bıyık burulur ve hoppadanak sözler verilmiş………… kader dedikleri illetle seni sonu gelmeyecek bir cehenneme yollamışlardır.
Tam 15 yaşında 30 unda bir herifin kollarındasındır artık KADER derler ona da. Eline kınalar yakılmıştır, çare artık bi / çaredir!

Yılını doldurmadan senin kadar bahdı olur olmaz bir çocuk almışsındır kucağına, yaşadıkların sadece geceleri kendine fısıldayabildiğin çooook uzak düşlerin kırıntılarıdır.
Artık yok ana gibi yar, yok icabında kapısını çarpıp çıkabileceğin baba evin …. Hayat yok, düşler yok, tek gerçek tanımadığın bir koca var senin için..

Kadın neydi nedir hiç anlamadan dikey bir geçiş yapıverdin.

Annesin artık! Sorumlusun bir kocadan ve sadece onun sahiplenebildiği çocuğundan, bebeğine bakıp ona ninni masal anlatmalısın sadece geceleri….anne çocuk….

Bak kimisi bu yaştan sonra iyi bir kadın olur, kabullenir mecburen, akıllı uyumlu diri bir dişidir. Çocukluktan hızlı bir şekilde seni anne yapıvermişlerdir.Ve herkes mutludur artık. Baban ve ötekinin babası, ve diğer ötekilerinin babası.

Namusun da senden sorulur ha!

Kanber ihsan Öcel

( Kızıma Iı başlıklı yazı KANBER İHSAN tarafından 23.12.2009 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.