1 Abdnin Genleri Ve Işid


ABD’nin IŞİD’e karşı ilan ettiği mücadele stratejisi, içerisinde doğruları ve yanlışları, eksikleri ve sorunları ve ayrıca birçok açmazları da birlikte barındırıyor.

ABD kalaysız bakır kazan gibidir. Kazanın içine gireni de, girmeyeni de zehirliyor. Hak yola batıl vasıta ile gidilmez. ABD hiçbir zaman Hakk’ın ve doğrunun yanında yer almadı ve alamaz da… Olması da mümkün değil…

Her canlı ve nesnelerde olduğu gibi, ABD’nin yaşayış ve davranış şeklini analiz edip anlayabilmek için, kuruluş genlerinin ne şekilde olduğuna bakmak gerekir. ABD’ni temelini oluşturan ana insan unsuru, Avrupa ülkelerinden ne kadar kazık kaçkını ve maceraperest varsa onlarla başlamıştır.

Bugünkü ABD topraklarının tamamı o günün yerlileri olan kızıl derililere aitti. Kızılderililer tam bir etnik temizliğe tabii tutuldular. Kalanlar ise asimile edilerek, bir ırk yok edildi.   

Ağırlıklı olarak İngiliz, Fransız, İspanyol ve İtalyan kökenli insanlar tarafından işgal edilen bu topraklarda ki hâkimiyet ve güç, birinci dünya savaşı ile Yahudilerin eline geçti.

ABD’ inde her milletten insan olabilir ama tek irade ve gücün iktidar sahibi bir avuç sayılabilecek Yahudi kökenli aile bireyleri belirler. ABD diğer birçok ülkeden daha kötü bir durumdadır.   Dünyanın tüm ana kaynakları olan para, petrol ve kıymetli madenlerinin fiyatından akışına kadar, o ailelerin ellerindedir.

ABD’ nin dünya üzerindeki politika ve stratejilerinin akış ve seyrini bilmek isteyenler, bu gerçeği göz ardı etmemeleri gerekir. Aksi abesle iştigalden başka bir şey değildir.

Dört bin yıldan beri sürgün hayatı yaşayan Yahudiler, I.dünya savaşını çıkararak tüm dengeler altüst edilmiş, kendilerinin eski vatanlarına yerleşmelerine mani olan 600 yüzyıllık Osmanlı İmparatorluğunu yıkarak önlerindeki en büyük engeli yok etmişlerdir.

Geride paramparça ve darmadağın olmuş küçük devletler kurdurulmuştur. İsrail’in kurulabilmesi için II. dünya savaşı çıkarılmıştır. Hitleri piyasaya süren ve sınırları yok eden ve milyonlarca insanının katliamlarının arkasında yine o, Yahudi fanatikleri olan Siyonistler yer almıştır.

Kurulacak İsrail topraklarına Yahudileri sevk edebilmek için, işkenceler, öldürmeler ve ‘Fırınlarda Yahudiler yakıldı’ senaryolarını programlayan ve uygulayan da yine kendileriydi. Diğer yanda bu bahaneyle de Avrupa ülkelerinin yönetimleri tamamen Yahudilerin kontrollerine geçti.      

Bunları niye anlatıyorum. ABD’ni tanımak için gen yapısını bilmeniz gerekir. Gen yapısını bilmeden onun sergileyeceği davranışları ve politik adımlarının anlamını çözemezsiniz. ABD İsrail’e yardım etmeye mecburdur ve mahkûmdur.

Ortadoğu’daki her terör örgütünün varoluşunda, yaşayışında ve ortadan kaldırılışındaki tüm yaşananlar Yahudiliğe hizmet için vardır.  

Yahudiliğin fıtratında vicdan ve merhamet yoktur. Kendilerine gönderilen peygamberlere eziyet ve hakaret etmeleri, hatta testere ile gövde ve baş kesmelerinden sonra, insanlık genleri mutasyona uğrayarak, sevgi hamuru lanet hamuruna dönüşmüştür. Bu kavmin geri sevgi hamuruna dönme imkânı da kalmamıştır.

Nerede bir terör örgütü var ise ya kuruluşunda, ya da finansmanında mutlaka ABD harcı vardır. İnsanları ve hatta her türlü örgütü peçete gibi kullanıp atmayı gayet iyi bilirler. Onların harcı lanet hamuruna döndüğünden, onlarda ahde-vefa asla görülmez.

Görmeyi bekleyenler ancak ihanet çamuru ile baş başa kalarak debelenmeye mecbur kalırlar.

Bu çerçeveden bakınca; IŞİD ’in kimin terör oyuncağı olduğunu görmek zor olmasa gerekir. Batının İslam’la ve İslam ülkeleri ile mücadelesinde kullandığı araç ve vasıtaları iyi tespit ve analiz etmek zarureti vardır. Aksi takdir de öyle durumlarla karşılaşılır ki, ‘yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal’ mizanseni ile baş başa kalınır.  

İşin aslını bilmeyen, çözüp anlayamayan İslam ülkelerine ise ancak kan ve gözyaşı içinde debelenmek düşer.

“IŞİD ’i yenmek için bu örgüte başka ülkelerden gönüllü akışının önünü kesmek şartmış” Birçok Batılı devlet, bu kişilerin Irak ve Suriye’ye savaşa gitmelerinden memnunlar. Onlardan bu yolla kurtulduklarını düşünerek gidişlerini engellemiyorlar. Bu gündeme geldiğinde ise Türkiye gibi geçiş için kullanılan ülkeleri suçluyorlar. Hâlbuki ne kadar da bir gaflet içindeler.

Durmuş saat bir saat bile, günde iki defa doğruyu söylermiş. Obama ’da “IŞİD bir İslami yapılanma değildir,” diyor ve doğruyu söylüyor.

IŞİD ‘in kurucusu ve yaratıcısı ABD postuna bürünmüş Siyonist yapıdır. Onlar ki, kapsında hizmet etmeyecek ite bile ekmek vermezler.

Dünkü yazımda da değinmiştim. “İti öldürene sürütürler,”

ABD ’nin derdi IŞİD’i yok etmek değil, o bölgeyi bir hizaya getirmeye çalışıyor. Bölgenin kendi kontrolünün dışına çıkmasını engellemeye çalışıyor.

Veya bu bahaneyle PKK’yı sevimli göstermeye ve yeni silahlarla donatmaya çabalıyor olmasınlar! Türkiye’nin ‘çözüm Sürecinin olmazsa olmazlarından olan PKK’nın silah bırakmasını’ engellemeye ve hatta yeniden gücünü toplamaya sebep olabilir mi?

Hatta PKK ordulaşmasına zemin hazırlamak olmasın. Göz ardı edilmemesi gerektiğine inanıyorum.   Görülüyor ki Türkiye, PKK kozuyla IŞİD, IŞİD kozuyla PKK konusunda belli senaryolara zorluyorlar.

Anlaşılan o ki, kucağımızda geride parçalanmış bir Irak ve Suriye, bağımsızlaşmış bir Kürdistan, azgınlaşmış bir PKK ve yedeğinde bir IŞİD terör örgütü kalacak gibi görünüyor.

“İslam Dinini ve Müslümanları kurtarmak” Obama ’ya ve Batılara düşmez.

Düşmemeli…

Ama gerçek o kadar acı ki,

Ortalıkta bu cenazeyi kaldıracak birileri de yoktur. 

Ant-120914

( Abdnin Genleri Ve Işid başlıklı yazı KOCAMANOĞLU tarafından 12.09.2014 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.