Yıllardır uyutulan bir halkın, vaad edilen cenneti olarak gösterilen, uğruna can verilip kan dökülen,  aziz vatan ın fakir çocuklarının,gurbet kuşlarının mutluluk çubuğu olarak  ve tüm sorunların,çözüm yeri , katolik ve protestanların, 17. Yüzyıldan beri kendilerini yorumlayarak ve sürekli değişerek oluşturdukları, yeni modun, bu yüzyıldaki adı AVRUPA EKONOMİK TOPLULUĞU olarak başlayıp, ekonomik birlikteliğin, siyasal birlikteliğe dönüşerek AVRUPA TOPLULUĞU adını aldığı şeklin adıdır AT.

          Türkiye nin zinde kuvvetleri nin direnci giderek, dış güçlerin işbirlikçileri karşısında, azalmakta ve gençliğe hitabe deki unsurların tüm kale ve iktidarları ele geçirdiklerini ,esefle içimiz kan ağlayarak, izlemekteyiz

           AT na   üye olunca  evine bir ekmek götüren iki ekmek mi götürecek ? Yada iki ekmek  yiyenin yediği ekmek 4 ekmege çıkınca daha şişman ve semiz mi olacak ? Olayın yemek kısmını bırakıp istihdam kısmına bakalım AT üye ülkelerde işsizlik yok mu? %8 işsizliğin olduğu  ingiltere de ki işsizlik oranı ile Türkiye deki işsizlik oranı arsında pek fark olmadığını bilmiyormuyuz? İşsizlik sigortası bile olsa bunun bir ömür boyu değil 6 ay gibi belirlenmiş sürelere baglandığını biliyoruz...

         At nin siyasal sonuçlarına bakınız, egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diye dağlara taşlara yazarken samimi değilmiyiz.?
        Atatürk ün ilkelerinden LAİKLİK sözkonusu olunca atışa geçen kuvvetler ATATÜRK 6 ilkenin dayandığı TAM BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU olduğunda neden sessiz kalıyor lar? SES çıkartırken mi samimiler ? Yoksa ses vermeyerek mi samimi olduklarını gösteriyorlar ? yoksa iki yüzlü davranışlarına bakarak  hiç samimiyetlerini olmadığını mı anlamalıyız?.

            Aziz Türk milleti

            Kendine, kendinden öncekilerinin sana bıraktıklarına ve senin kendinden sonrakilere bırakacaklarına sahip çık oyuna gelme...

            Dün devletle kavgalı olan lar, bugün için iktidar olmuş olabilirler,devletten kopartılan her unsur için vicdanları sızlamadan surlarda gedik açtıklarına inanabilirler, ama biz biliyoruz ki İKTİDARLAR SONSUZ değildir.
            Her kim ki iktidarını sonsuz olduğuna inanmış ve fakat o iktidar, bizzat iktidar olanların sonunu hazılamıştır 
            SEZAR,NAPOLYON,HİTLER,MENDERES tarihten verilecek  sadece birkaç örnektir.
               Her kim ki iktidarın bir gelip geçici bir süreç olduğuna inanmış ve bu ugurda mücedelesini sürdürmüş kaybettiğinde kazanana saygı gösterrmi ş    onlar iktidarın sürekli sahibi olmuştur. Ki buna hakka hukuka saygı göstermek denir.
               Herkes hukuka uygun davranmak zorundadır. belli bir süre için iktidara gelenler bu sürede genel yapıyı bozacak düzenlemelere girerse,kendinden sonra gelecek nesilleride de zora sokacaktır.
               O bakımdan AT  yi at gitsin ki bu milletinin magrurluğunu magdurluğa cevirmesin.
( At..at Gitsin.. başlıklı yazı HALİLİ tarafından 23.06.2011 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.