İNSANLIK DÜŞMANI
NETENYAHU
Boktan olan israil değil Netenyahu dur..
YABANCI OLMAYAN USULLERİ
- Azınlığın, çokluğu koordine ederek kendini, başta tutması işlemi,her azınlığın stratejik düşünme zorunluluğunun sonucudur.
- Düşmanlıklarla devamlılık sağlaması, zarureten kerhen destek verenlere" sürekli korku hali" vermek ve bu şekilde eğemenliğin sürekliliğinde, araç olarak kullanılır..
-Sokak Köpeği dayanışması gibi hegoman silah tüccarlarının desteği azınlığın vurdum duymazlığına vesile olur..
SİYONİST 5Lİ ÇETE
Netenyahu yu kendi halkı istemiyor. Ama ayak oyunları ile hükümet ediyor..
Biden ı bunamış hiç bir Amerikalı memnun değil. (seçilirkende hile iddiaları vardı)
Fransa da Macron yönetim memnuniyetsizliği, paris de alevlere eş değer..
19.yüzyılda Adının israil olarak değiştirilmesinin teklif edildiği bankerler ülkesi ingiltere de Başbakan seçilemedi biri gitti biri geldi..Siyasi Atmosfer orada da sorunlu
Almanya, eğer israil israil de kurulmamış olsa idi kurulacak ülke olan ukrayna daki savaşın baş destekçisi dir..Siyonist arena merkesi de sayılabilir
Şimdi halkının memnuniyetsiz olduğu yöneticiler iş balında olması tesadüf müdür? Yoksa siyonist bir organizasyonun şaheseri midir?
TC fail olarak değil kurban olarak seçildiği için Türkiye deki son 3 genel seçimi eklemiyorum.
(Trump Başkan olduğu dönemde Nato nun işlevsizliği hantallığı ve ülkeye getirdiği külfet, Almanların katılım borçları sebebi ile kaldırılması bile gerekir demişti..)
Bu Tablo Siyonist çetenin iş başında olduğunu gösterir.. Netenyahu öldürmeye devam eder.. İran dan önce bu iş Tc ne sıçrar.. Tek engel dünya daki bu yapılanmanın önüne geçecek kendi ülkelerindeki demokratik güçlerdir..

LÜBNAN HİZBULLAHI
Dünya kamuoyu müslümanlardan yana iken
Lübnan Hizbullah liderinin konuşması, karşı taraf ın saflarını sıkılaştırmasına katkı sağlar..
Yine bir takım terörist kabul edilen gurupların, AB ve ABD üzerinde sivil hedeflere gayni nizami harp çerçevesinde saldırması, Kamuoyu desteki ile 1967 öncesi Haritada yer alan ve kabul gören Filistin Devletine zarar verir.. (Karşı yan Filistin devleti olsun ama çölde olsun diyor)
SABIR EN BÜYÜK SİLAHDIR..
israil bir devlet değil AB ve ABD deki siyonsitlerin bölgedeki karakoludur.. Karakol kendi kendini yok ediyor...
Siyonist Çete faaliyetlerinin aralıksız müzakeresiz siviller üzerindeki soykırımı "şerefine 11 Eylül" kadehlerini kaldırtır ve binlerce kudaklarındaki bebelerin BİN LADİNLEŞMESİNİ beklerse insanlık kendinden utansın..

Torun Halili
( İnsanlık Düşmanı Netenyahu başlıklı yazı HALİLİ tarafından 16.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.