Babam çok uğraştı bir dönem şu buğday deposunu basan fareler ve insanlar var. Allah kötülere fırsat vermesin inşallah.
Adamın canına tak etti dağın başında fare sürüsü İstanbul 'dan gelmiş diyorlar. Neyse aldı eline av silahını duvara tırmanan fareleri tek tek vurmaya başladı ama sonuç yok bitmiyor ki zehir de kar etmiyor, nergis çiçeklerini sevmez dedi Almanya' dan rahmetli amcam toplattı mor nergisleri koyuverdim buğday çuvallarına ama yine olmadı hatta eve bile girmişti, babamla dışarıda otururken, evin perdesinde gezintiye çıkmış, biz var mıyız yok muyuz umurunda bile değil. 

Dağ fare doğurmuştu sanki sürüyle. Ne denesekte olmuyor. 
Ayyıldız imanla dolsun diye düşündüm Emniyette iz bırakır dedim ya gençliğimize heba etmeye çalışan insanlara karşı mücadelesini kesintisiz sürdürmeye devam ediyor özenle seçilmiş kişisin. Teşekkür ediyorum emeklerinize Sağlık olsun. 

Babamın tek başına olan bu mücadelesinin sonuçsuz kalmasına izin veremezdim. 
İstanbul'a döndüğümde evimdeki tekir cinsi kedim Hera'yı koydum kafese gönderdim babama. Hera'nın gelişiyle fare mare kalmadı ortalıkta şimdi de kedi bolluğu yaşıyorlar bakalım buna nasıl çözüm bulacağız. 
Fareler ve insanlar var ya patlayana kadar yer yakan var mı acabaa hanımefendiler.

Öyle kolay değil bebeğim zamanında önemsemediğimiz değerleri kaybetmemeli fareler ve insanlar.

Biz Hocam ile yıllardır uğraştık durduk o minnoş fareyi yakalayamadık. Öyle değil mi Hocam. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah ölüm hepimizin her zaman yanında.

Diyeceğim o ki dağ fare doğurdu lakin o fareyi sakın küçümsemeyin onların girmediği yer var mı acabaa hanımefendi kaderde varsa da bilmiyorum.

Hizbullah çok güzel olmuş eline sağlık çok güzel bir sinerji oluşturdu papatyalar. Çiçekleri suçladım boşu boşuna. Yaklaş yaklaş Yaradan'a. Seni çok seviyorum sizleri çocuklar için uyku vakti gelince haber ver bana da Helallik almak istiyorum. Yardımcı olabilir misiniz lütfen destek olunuz. 


( Fareler Ve İnsanlar başlıklı yazı Lütfiye tarafından 4.11.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.