Hocam hep şöyle derdi ; son nefese kadar bildiğinin öğretmeni, bilmediğinin öğrencesidir insana iyi günde kötü, günde dost akraba gerekli der ve eklerdim Devletimizi yönetenler bilgili ve yürekli. 
Yüce dinimiz İslam penceresinden bakınca insan neler görüyor neler Kuran'a sahip çık Türkiye'm. 

Gazze Filistin'in canı Yanıp sönüyor bakıyorum göz atıyorum haritaya çevresindeki ülkelere ve dönüp bakıyorum Hocam'ın notlarına karşılaştırıyorum bugün şimdiki durumuna Müslüman gibi gözüken Bahreyn ve Arap Birliği içindeki hainlere gözüm takılıyor. Hiç bitmeyecek dibi gelmiş dağlarımızdan pkk falan filanı bitiren devletimiz var olsun inşallah durumun farkında mısın bilmiyorum. Sırayla şıvay şıvay geliyoruz biz âyetleriz.. 

Hocam hep derdi, Yeryüzünde sağlamak için, huzur güven birliği, İsrail ile anlaştı Bahreyn, Arap Birliği..izm'lerin hiç biri gerçek olmaz saadet getirmez artık herşey net ve ortada çiçekli elbise falan da var tabi ki. 

Olumsuz düşünceler kemirmiştir beyin illerini. Allah kötülere fırsat vermesin inşallah. Devlet bu konuda çok haklısın lakin garantörlük değil hilafet istiyorum ama olmuyor işte. Evimin tam karşısında Suriye'li aileler bazen çadırda bazen de evlerinde kalıyorlardı. Arapça konuşmalarından çok hoşlanıyordum.

Çanakkale savaşında Hilafetin emri ile köy köy dolaşıp orduya asker takviyesi yapan iman gücü olan insanlarımız geç de olsa Hilafetin önemini anlatan fetvameclisi.com teşekkürler. 
Hilafetin hemen kaldırılması da İLMİHÂL olsun inşallah.. Ah be gülüm seni nasıl özledim bir bilsen, inşallah Hilafeti yıkmak için 100 yıllık bir proje tebrikler arkadaşlar başardınız. Bugün bakınca Gazze, Filistin katliamına şimdi mi plan yaptınız, 50 yıl 100 yılını planlayan devletimizi korusun inşallah. 

Ben Arabım.. Ben Gazze'yim Gazze Benim kör dünya. Yeter artık bu zalimi gör dünya.. 

Yine dönüyorum Hocam'ın selamları var, ABD ve Avrupa şimdi nerelerde geziyorsun çöle çevirir kaçarım. Tarafsızlık namussuzluktur. Tarafsızlık münafıklık alametidir. Tarafsız kalan aldanır. Ukrayna 'ya gösterdiğin hoşgörü hani sen bana ne kaldı şunun şurasında. 

İbadete sadık ol ki rahat edersiniz kardeşlerim. Savaşta bile namazı bırakmadılar o iman gücüne sahip çık Türkiye için bir şey var mı acabaa hanımefendi. Bizler yardımsever iyilik seviyorum Ensarız Müslümanların sıkıntıları hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah. 
Erken tanı ve tedavi yöntemleri ile ilgili devletimize zeval vermesin inşallah. 

Hocam'ın eşi Sevgi Anne ile görüştüm telefonda bana Hocan'ın şiirlerini oku dedi buyurun okuyalım.. 

Her ikinize de, lânetler olsun
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.
Kabrinize yılan, çıyanlar dolsun
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Kimi hizmet etti, kimisi çaldı
Herkes bu dünyadan, payını aldı
Tüm zâlimler sizden, geride kaldı
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Zengin olsanız da, orada züğürt
Üç dinde kutsaldır, edemezsin yurt
Biriniz vampirse, biriniz mankurt
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Kurtlar çoban olmuş, sürüyü güder
Zannetme ki devran, hep böyle gider
Kadın, çocuk… demez, kim var katleder
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Mâsum ağıtları, saz gelir ona
O tavuk beklerken, kaz gelir ona
Zâlim kelimesi, az gelir ona
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Bu hâllere sokan, seni kinindir
Yurt olmaz Filistin, bil ki inindir
Hak güçlünün değil, hak haklınındır
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD.

Hânen viran olur, ocağın tütmez
Gün gelir bacanda, baykuşlar ötmez
Sonunuz yakındır, bu böyle gitmez
Zâlim İsrail’le, zâlim ABD…!!!

( İki Zâlime başlıklı yazı Lütfiye tarafından 30.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.