Yoğun bakım hastasının oksijeni yüksek ihtimalle öyle olur zaten. 
Risale Nur hanım efendi güzel bir örnek vermiş. Diyor ki; Allah sabredenlerle beraberdir. Uyuyan birini düşünün ve yanında konuşan insanları. Uykuda olan elbette çevresinde konuşanları duyuyor ancak başka bir alemin rüyalar aleminin içinde olduğu için anlamlandıramıyor ya da kendince rüyalar alemindeki dilde sözde anlıyor. Ya bir sivrisinek ısırığı uykudan nasıl da uyandırıverir. 

Acaba bilim insanları bununla ilgili bir deney yaptı mı merak ettim şimdi. Deney sonuçlarına göre fıkıh ne diyor karşılaştırma olmaz ise olmaz o sonuç çöpe at kendini. 
Ya vücudumuzda bilmem kaç tane kıl tüy var ki hücreler var yüzüme krem sürdüğümde hüpp diye içine çeken tamam bu gözle görünebilir birşey kabul ettik. Peki gözle görünmeyen sesi hücreler kıl tüy algılayıp tutmaz mı? 
Lütuf kinden den gelir cevap kindendir. 

Minicik bir sivrisinek ısırığından utanan insan, Kuran'a da açıklanır.. 

Lütfen yoğun bakım hastasının yanında Kuran'a sahip çık okuyun lütfen destek olun bizlere merhamet etsin inşallah. 

( Bizi Duyar Duymaz başlıklı yazı Lütfiye tarafından 31.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.