İyilik fırsatları kollar bacaklar merhaba öyküm.. 

Çanakkale'de köy köy dolaşıp düşmana karşı taraf olmaya davet eden halifelik değil mi ya da ben yanlış anladım. 
Hilafeti yıkmak için 100 yıllık bir proje tebrikler arkadaşlar ben de başladım Filografi ile birlikte

DÜN de kaldı cancağızım dün mü plan yaptılar bugün kü soykırımları hatırlayalım tüm zorluklara rağmen hala gülmeyi seviyorum.

Bir iyilikte yaramıyor ki rahat edersiniz dernekler vakıflar para paradır. Prestij için vazgeçmeden deniyor ama bir Gazze'li Filistin'li çocuğa yuvası gibi bakıyor musun bilmem kim olduğunu bilmiyorum. Tebrikler arkadaşlar. 

Enkazını kaldıralım yaraları saralım da 100 yıldır bunla uğraşıyorum sen ne yapıyorsun önümüzdeki hafta içi de 30 yıl, 2053, 2071 vizyonunu planladı devletimiz var olsun inşallah durumun farkında mısın bilmiyorum ama ben sana haber veririm. Olur mu? 

O'nun derecesini az bilen kul değil mi? 

İslamın sana ihtiyacı yok, senin ona ihtiyacın var ya o yüzden sordum. His ediyorum kusura bakmayın rahatsız ediyorum. Hizmet istiyoruz ama ne suya ne sabuna dokunmak istemiyoruz geç olsa da yesek mi bilmem. 

Osmanlı Devletinden başka İslam devleti kuruldu mu var diye biliyorum.Çok teşekkür ederim Sami bey. 

Dualarım sizinle Hocam.. 
Sev Artık Mine Ebçem kitap okumayı severim.. İzm'ler ne getirdi ne zaman çıktı nasıl gidiyor nasıl girdin Bidat ve hurâfe hayatımız boyunca hiç bilmiyorum. Tebrikler canım. Merve ve maidegeldi ben çıkıyorum. Gelenleri 11 e kadar ben not aldım. Klavye nin altına koydum. Selamlar iyi yayınlar diliyorum. 








( İyilik Meleği başlıklı yazı Lütfiye tarafından 30.10.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.