1 Silah
"Eski sevgilinize ne hediye etmek isterdiniz?"Orta yaş ve orta yaşın üzerindeki  yaş gruplarına yöneltilen bir sokak röportajının sorusu bu,köşe bucak kaçanlar da var eline mikrofonu  alıp ahkam kesenler de.

"Ömrümün en güzel yıllarını  onunla geçirdim  ve bana hep umut verdi ancak çeşitli bahaneler üreterek beni terkedip zengin bir ailenin çelimsiz ve beceriksiz  oğluna kaçtı  güya aşık olduğunu iddia ederek,ondan sadece boşa geçen yıllarımın bedelini isterdim."

"Gizli saklı bana yazdıkları aşk mektuplarıyla açık seçik gönderdikleri  fotoğraflarını suratına atıp 'sahte sevginin sahte evraklarını geri al',diyerek pişmanlığımı haykırırdım."

"Onunla ne bu dünyada ne de ahrette karşılaşmak istemezdim."

"Onun en sevdiği ne ise ben zıttını hediye ederdim ki  bana sevgi yerine kin ve nefret beslesin."

"Evlilik vaadiyle beni borca sokmuştu  ondan bir yıllık kredimi ödemesini isterdim."

"Yurt dışında tatil planları yapıyordu,ona gitmek istediği yerin uçak biletini hediye ederdim."

"Ben silah hediye ederdim."deyince kalabalığın arasından birisi,gözler o yöne çevrilir,mikrofon ona uzatılır ve şöyle anlatır adam:

"Bakışları bir silahtı, yüreğimi vurdu;bedeni bir silahtı,tenimi vurdu;sözleri bir silahtı,beynimi vurdu,yemekleri bir silahtı,midemi vurdu;kokusu bir silahtı,genzimi vurdu,ondan ayrıldıktan sonra hiçbir işim rast gitmedi ona gerçek silah hediye edeyim ki beni azaplardan kurtarsın."
( Silah başlıklı yazı berberce tarafından 8.05.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.