1 Kurban
"Selamlar,umarım her şey yolundadır.Seninle burada tanıştığıma sevindim ve senin hakkında daha fazla şey öğrenmek için kalbimi açmaya istekli olacağım.36 yaşındayım şuan Yemen'de barışı koruyan Amerikan ordusu  subayı olarak çalışıyorum,birbirimizi  tanımak yıllar almıyor.İlk başta size mesaj gönderdim çünkü profiliniz dikkatimi çekti ve senin hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum,seninle iyi arkadaş olmak için.Cevabını aldığımda sana kendimden daha çok bahsedeceğim."

Dikkatli bir şekilde okunursa bunun  ne bir mektup ne bir dilekçe olduğu,olsa olsa sosyal medyada profosyonel şekilde paylaşılan dolandırıcı mesajı  olduğu anlaşılacaktır."Buna çocuklar bile kanmaz,"demeyin  çoluk çocuk sahibi,yaşını başını almış,tos bıyıklı,göbekli koca koca adamlar bile kanıyor.

"Bu ne biçim geri zekalı birisi..."diyerek başlayıp hakaretlerin,küfürlerin  ardı arkası kesilmiyor,kafası atmış Sibel hanımın.Onca yıllık eşini  bir kaşık suda boğası geliyor. "36  yaşındaki birisi 62  yaşındaki birisinin sırf profilindeki resmine bakarak hoşlanabilir mi?"derken canavara dönüşüveriyor.

-Bu kadar da büyükme,dedikçe cinleri tepesine çıkıyor.
-Sen ne yaptığını biliyor musun?
-Bilmiyorum.
-Geçen gün maaşın yatmış mı diyerek telefonunu aldım, hesap özetlerine  gözüm kayıverdi, ne göreyim,bizim akıllı tam 25 bin göndermiş   bu mesajı atana hem de kredi çekerek.
( Kurban başlıklı yazı berberce tarafından 17.04.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.