1 Katiller Meclisi Degil Meclisin Katli...
KATİLLER MECLİSİ DEGİL
MECLİSİN KATLİ...
"Neden Kemal Kılıçdaroğlu" başlıklı bir yazı 7.6.2022 tarihinde yazmıştım.Şu anda cumhurbaskanı adayı kim?
Balıkesir MHP aday listesi açıklanmadan "Gökay Yüksel 1.sıra" dediğimde 
"Hayır" diyen bir kısım parti yoneticisi arkadaşlar, başhekim ,eski il başkanı, 4 binlik yemek seronomisi gibi kendilerince sebeblerini açıkladılar..Ama perşembe nin gelisi çarşamba dan  bellidir.Asıl olan intihara giden yolun taşları dizilisini görmektir.Arkadaslar 1.000 TL iddiasına girelim diyecek kadar iddialıydar. Parasina girmem dedim Yemek iddiasına donusdu ve kazandım Teşekkürler Gökay Bey.
Mersin 4 sıra da Olcay Kılavuz un listede yer bulmasının da bir anlamı var...Bunu burada açıklamaya gerek yok.."Türkiye yönetecek insanları seçiyoruz.Arkadss listesi olusturmuyoruz" bilincine eristikleri günüde görürüz inşallah.. 
Tüm Türkiye de listeyi incelediğimde bir meçhule degil bilinen sona giderek yaklaşan genel baskan sonrasi bir haritanın cizildigini görüyorum ..
Baskan ın adı bile belli..
Neyse Bizim meclis in bir özelliği var..Milletin bihaber oldugu dönemde meclisi mebusan ın İstanbul da kapatılması vatansever insanları Samsun Sivas Erzurum Amasya kongre-görüşmeleri ile vucut bulan  TBMM de buluşturdu.. Kurtulus savası sürecinde çıkartılan idam kararları,isyana teşvik edilen çeteler, suikast girişimleri ,devre dışı bırakarak,İstanbul a esgudum yönetimi oluşturma girişimleri bir önder tarafından hep boşa çıkartılarak meclis kararları ile öne cıkartıldı..Savas var ama yüce adam meclisi öne çıkararak her türü atama- görüşme-  anlaşma,kararlarını meclisden çıkartarak meclise GAZİ unvanını kazandırdı.. 
Bu unvan onun etrafına cekilen çelik bir zırh, kuruluşa ve kurtuluşa üflenen bir ruhdu..O kadar idam lar gerçekleşti. Milletin iradesine ragmen başbakanlar bakanlar asıldı. ABD menşeili ihtilaller,ihtilaller girişimi ve muhtıralar 196o dan beri defalarca  gerceklesti..Hic biri,kuran kurtaran  Gazi Meclisi lagvedemedi.Lagvedme çabalarını, çabaya girisenleri g*tundem nefes alır hale dönüştüğünü gördük amaçlı hep milletin iradesi ile ayakta kalmayı başardı.. 
Anayasa değişikliklerini görüyoruz.. Meclisin islevsizlesmesi cabaları,kursun asker uygulamaları  onun "katli vaciptir"fetvasinin uygulanmasıdır.. Dis menseili  7 duveli tarihe gömen meclisden intikam projesi amacına ulaşır mi? Butun katilleri vekil yapsanız yine ulaşmaz ve gazi meclisi katledemessiniz..Onun ruhu ezelden geliyor ebede gidecektir.
Bi de bizim meclise parlamento demeyin ..Onun adı Türkiye Büyük Millet Meclisi..Kuran Kitabına kutsal kitap dersen  ne olur?Saldırı bir yerden değil ki heryerden ..

Torun Halili
( Katiller Meclisi Degil Meclisin Katli... başlıklı yazı HALİLİ tarafından 7.04.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.