Başımdan geçen,düşündükçe hayretler içerisinde kaldığım ve hayat tesadüfleri sever dedirten bir olayı sizlerle paylaşmak isterim.

Aynı ay,aynı gün, aynı saatte
Aynı mağazadan,aynı reyondan, aynı renkte,
Aynı beden,aynı markadan,aynı ücretle  bir çift kot pantolon aldım.Çift diyorum çünkü onlar gerçek anlamda birbirlerine sadık çiftlerdi;ikisi bir yıkandı,ikisi bir kurudu,ikisi bir iyi-kötü günlere şahit oldu,aralarında ne hasetlik vardı ne kıskançlık.Odamın en güzel yerinde  gülümseyen gözlerle bakmaları  bana hep şans getirmişti.Giysi deyip geçmeyin sakın,uzun süre kullandığınız zaman aranızda duygusal bir bağ oluşuyor ve hep onun eksikliğini yaşıyorsunuz.

Kelimelerin dili olduğu gibi renklerin de dili vardır bazı insanların devamlı aynı renk giydiklerine dikkat edin.

İkisi de aynı haftada,aynı  yerden yırtıldı sol dizüstünden;kotlar yırtık pırtık da  giyiniyor insanlar değiştikçe kültür de değişti tabiki,eskiden yırtık pantolon,gömlek giymek yoksulluk göstergesiyken şimdi adına "moda" diyorlar zenginlik göstergesi oldu.

Suyu aynı,toprağı aynı, havası aynı,kumaşı aynıymış demek ki bu pantolon çiftlerin hepimize  öğretecekleri  çok şeyleri var.

Hayatınızda böyle çiftler bulmanız dileğiyle...


( Pantolon Çiftler başlıklı yazı berberce tarafından 4.04.2023 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.