FETÖ VE HABLEMİTOĞLU CİNAYETİ
18 Aralık 2002 de tehdit ve tehlikeyi önceden öngören bir Türk Milliyetçisi Necip Hablemitoğlu, bir it tarafından şehit edilmişdi."Köstebek" isimli eserinde kirli örgütün, çalışma usul ve esasları ile "mülkiye - adliye-harbiye" üçlemesine nasıl yuvalandıkları? Nasıl altın nesil dedikleri çocukları yetiştirip ana ve babalarına ragmen evlendirdiklerini 15 Temmuz sonrası hazırlanan iddianamelerin topunu bizzat yıllar öncesinden hazırlamışdı..
Bİr akşam üstü,  kirli bir el tarafından şehit edilmiş olay fetöcü polislerin marifeti ile delil karartması şekline bürünerek faile uçucu alkol muamelesi yapılmıştı.. 2015 yılına kadar dosya, rafda beklemişdi...Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 13 yıl önce bilinçli olarak hiç açılmamış dosyayı   rafdan indirmişdi Cinayeti derinlemesine araştıran Savcı İşçimen, başsavcı değişikliğinin ardından görevden alınmışdı.Dosyayı devralan savcı Z. Ergün‘ün yaptırdığı HTS çalışması sonucunda, Hablemitoğlu cinayetinin işlendiği saatlerde bölgede eski Özel Kuvvetler subayı Gökhan Nuri Bozkır’ın telefonunun sinyal verdiğini tespit edmişdi.Daha sonra da işid e silah taşıdığı tesbit edilen firari yüzbaşı hakkında örgüt üyeliği dahil  suçlardan dolayı kırmızı bülten çıkarılmışdı ..
Necip Hablemitoğlu cinayetinin firari sanığı eski Yüzbaşı Gökhan Nuri Bozkır, 3 yıldır Ukrayna'da gözetim altında idi. . Cinayet zanlısı Bozkır aleyhıne  "IŞİD’e silah sağlama, örgüt üyeliği, tehlikeli maddelerin izinsiz olarak bulundurulması veya el değiştirmesi” suçlarından  dava açılınca, sanık Bozkır, firar etmişti.
Ukrayna da olduğu tesbit edilen sanık, TC nin ihbarı ile ev hapsinde tutuluyordu.. Türkiye ye gelmemek için iltica dahil üst mahkeme yollarına müracaat eden sanık sonunda yargı yolu tuketılınceTC ne teslim edildi.. Peki firari sanık nasıl oldu da MiT tarafından defalarca  çeşitli ülkelerde operasyon yapılarak bir çok terörist getirilirken, bu sanık hakknda böyle bir operasyon düzenlenemedi?
 Faili meçhul yoktur.. Faili bulunmayan vardır.. Son 1 yıl çerisinde TC ne iade edileceğini anlayan sanık  intermet portallarında fetö lehine ve Türkiye aleyhine beyanlarda bulınarak AB ülkelerinden diğer teröristler gibi sığınma talebinde bulunmuş ama karşılık bulamamıştır.. 
 Fetö 1993 yılından beri işlenem tüm faili meçhullrin baş sorumlusudur.. Siyasi kırılganlıklar ve yeni yapılanmalar adı altında 1993 yılından beri belirsizlik ortamına katkı sağlamak adına, belirleyici siyasi aktör ve kurumların tasfiyesini sağlamıştır.. Dini bir örgütlenmeden ziyade dini ve yerel unsurları kullanmak sureti ile faaliyetlerini kolaylaştırmış Cıa içi n gittiği ülkelerde merkez üssü olmuştur..
Osmanlı nın yeniçeri ve enderun da yetiştirdiği "yabancılardan türeme" sonradan devşirme cocukların, ters simetrisini ABD, din gibi gözüken  yapılanma ile  başarılı Türk çocuklarını ailellerine rağmen devşirmiş ve TC ne karşı "askeri" gibi kullanmıştır..
Hablemitoğlu nun katili bu bakımından önemlidir .. İnşallah içerde kalan artıkları n kalp krizli, kanserli kurbanı olmaz..

TORUN HALİL i
( Fetö Ve Hablemitoğlu Cinayeti başlıklı yazı HALİLİ tarafından 27.01.2022 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.