Sayın En Baş Yöneticimiz, Sitemizin Kurucusu, Misyon, Vizyon ve Değer Sahibi, Öncelikle Rabbim Razı Olsun Böylesine Seçkin ve Tevazu Sahibi Kalemleri, Gönül Dostlarını Bir arada Buluşturduğunuz Ve Toplam Düşünsel Kaliteyi Sürdürülebilir Kıldığınız İçin.

 

Müteakip satırları daha bir hoşgörü ile okuyacağınıza inandığım bu muhteşem girizgahımdan sonra geleyim saadete ;

 

Siz bu Seçki Kurulunu ve Editörleri nasıl seçtiniz ? Biz kendilerine hiç giydiremeyecek miyiz ? Ne zaman hata yapacaklar ? Ben günde otuz takla atıyorum kimin açığını nereden ve nasıl yakalayacağım diye, kusursuzlar yaa, ya da Rabbimi kızdırmadan düzelteyim ifademi KUSURSUZA ÇOK YAKINLAR. Çatlayacağım valla, sıfır hata ile götürüyorlar ; üslup muhteşem, aleniyet harika, katılım süper, paylaşım çokçana, nedensellik tadından yenmez bonuslu, hoşuma gidiyor amma yediremiyorum kendime, evde hanım, beş çocuğumun yüzde altmışı birtanelerim üç kızım, kurulun neredeyse alayı Hatun. Ya hadi bi deyin ya kafanız felan iyi değildi de mi seçim yaparken ??

 

Anladık biliyos, letafet nezaket asalet narinet ( ben uydurdum )  hoşgörü sanat edebiyat genelde beş basarlar bize yaradılışlarındaki daimi sevgi gözlüğü ve şefkat filtreleri sebebiyle, ama olmuyo yaa, bizi harbi mahkum etmişsiniz yaaa.

 

Sakın kıvırtmayınız ve kaçmayınız yanıtlamaktan, imtina da etmeyiniz, ne iş Sayın En Baş Yöneticimiz,  Ya ben bissürü antifeminen şiir ve yazı yazmışım, napcam ? Nassıl ascam bunları ?

 

Ağırıma gidiyor bir erkek olarak, burada bari biraz nefes alam yahu : ))

 

Harbi bekliyorum yanıt.

 

SAYGILARIMLA

Mehmet Çağatay ÜNLÜTÜRK

 

Not : Yemin olsun bu metnimin tek sorumlusu Sayın KARDELEN’dir, anladığım kadarıyla zencilere gıcığı var : ))  Arap olmak istemeyiz demişti, sorgulayın bizi dediydi : )) Bi de bana güzel güzel yorumlar yapıp kendimi olduğumdan fazla görmemi nedenliyor belkim de, yazıyoz biz de işte ordan buradan kendimizi bi matah sanıp … Vallayi siz inanın bana, Sayın İncidal hanım da beni güne taşıdı, baktılar uğraşcam, yemedim tabii..Arada sevindirik yapıp yapıp mutlak AMAZON HAKİMİYETİNİ götürecekler, dikkat edelim Efendim dikkat, tedbir tedbirdir, Hatun kısmısı bunlar, perişan ederler topumuzu haa : ))

( En Baş Yöneticimiz Uyuyor Mu ?? başlıklı yazı MCU :) tarafından 7/2/2012 tarihinde sitemize eklenmiştir. Sitemizde yayınlanan eserlerin hukuki sorumluluğu , kullanılan materyaller ve yazının içeriği yazarlarına aittir.İzin alınmadan kaynak gösterilse bile sayfamızdaki eserler başka yerde yayınlanamaz. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. )
Okuduğunuz Yazının Site Kurallarını İhlal Ettiğini Düşünüyorsanız, Site Yönetimine Bildirmek İçin Tıklayınız.